Ambrosius Rozendaelstraat 5

Geertruidenberg

€ 209.000,- k.k.

Omschrijving

FRAAI UITGEBOUWDE MIDDENWONING (3e woning in een blokje van 8 woningen) - v.z.v. stadsverwarming - met voor- en achtertuin, overkapping en berging.

Bouwjaar : 1985 en in 2009 a/d achterzijde (over de volle breedte) uitgebouwd.
Kavelgrootte : 167 m2.
Woonoppervlakte : ca. 115 m2.
Inhoud : ca. 300 m3.
Isolatie : Compleet geisoleerd (energielabel B).

Algemeen: Een rustig en zeer aantrekkelijk (aan de rand van het uitbreidingsplan “Noord”) gesitueerde woning, op relatief korte afstand van het sfeervolle historische stadscentrum van Geertruidenberg (met o.a. zijn pittoreske Markt en Geertruidskerk) met in de onmiddellijke nabijheid ruim voldoende openbare parkeergelegenheid. Op korte afstand van winkels, scholen, openbaar vervoer, sportvelden, zwembad “De Schans” en de jachthaven. De snelwegen A59 en A27 zijn met enkele autominuten bereikbaar waardoor men een snelle verbinding heeft naar steden als Breda, ’s-Hertogenbosch, Dordrecht en Gorinchem. De woning is van steen opgetrokken en met pannen gedekt resp. bitumineuze dakbedekking (plat dak van aanbouw) en grotendeels v.z.v. hoogwaardige - onderhoudsvrije - kunststof buitenkozijnen/deuren (draai/kiep en v.z.v. HR++ beglazing). Overal betonnen vloeren en metalen binnenkozijnen met opdekdeuren. De woning is a/d achterzijde - over de volle breedte - ca. 2,5m uitgebouwd, waardoor parterre een grote leefruimte is ontstaan.

DÉ IDEALE WONING VOOR STARTERS OP DE WONINGMARKT !

VOOR EEN JUISTE INDRUK VAN DEZE AANTREKKELIJKE WONING IS BESLIST OOK EEN BEZICHTIGING VAN BINNEN VEREIST !

Indeling etc.: Entree/hal met mooie plavuizen (eveneens in woonkamer en keuken), direct achter de voordeur de watermeterput en links de meterkast (incl. apparatuur stadsverwarming). Rechts in de hal een betegeld toilet met fonteintje, alsmede een dichte draaitrap naar de verdieping. Einde hal een glasdeur welke toegang geeft tot een ruime woonkamer (ca. 42 m2 !) met trapkast met hierin een luik naar de kruipruimte en a/d achterzijde openslaande tuindeuren. Links a/d achterzijde bevindt zich de semi-open keuken met een moderne lichte L-vormige keukeninrichting met 1 emaille spoelbak, keramische kookplaat, rvs afzuigschouw, elektr.oven, magnetron, koelkast met vriesvak en vaatwasmachine . In de keuken nog een buitendeur.

Boven: overloop met links a/d voorzijde een tot aan het plafond betegelde doucheruimte met douche (bak met spatscherm), vaste wastafel, aansluitpunt toilet en aansluiting wasmachine. Rechts hiervan een 2-pers.slp.kamer met laminaat vloer. A/d achterkant links een 2-pers.slp.kamer en rechts hiervan nog een 1-pers.slp.kamer met laminaat vloer.

Via een vaste dichte draaitrap bereikt men de 2e verdieping. Hierop een voorzolder met bergruimte achter de knieschotten en een 4e slp.kamer met eveneens bergruimte achter de knieschotten en een Velux daktuimelraam achterkant dakvlak.

In de achtertuin (ca. 14m diep en gesitueerd op het oosten) bevindt zich een overkapping met poort naar de brandgang en hiernaast nog een berging, v.z.v. een betonvloer, elektra, lessenaarsdak (met golfplaten gedekt, gelijk de overkapping).

Enkele afmetingen (circa): Woonkamer: 42 m2; keuken: 2,40m diep x 2,16m breed; slp.kamer voorzijde: 3,42 x 3,02m breed; slp.kamers achterzijde: 3,81 x 3,02m breed en 2,81 x 2,04m breed, doucheruimte: 2,29 x 2m breed; zolderkamer: 5 x 2,96m breed; berging: 2,52 x 3,10m breed.

Aanvaarding   :   in overleg.                                                    

Koopprijs   :   € 209.000,- kk.

Bij verdere interesse zijn wij gaarne bereid U nader te informeren en kunt U in principe te allen tijde - enkel met iemand van ons kantoor - een afspraak maken voor een bezichtiging.

Mocht U reeds een eigen woning bezitten en is deze (nog) niet verkocht, dan is in principe directe inruil mogelijk (aantrekkelijk én veilig) !

Kenmerken

Categorie:
Woningaanbod
Prijs type:
k.k.
Huis type:
tussenwoning
Status:
Verkocht
Straat:
Ambrosius Rozendaelstraat
Huisnummer:
5
Huisnummer toevoeging:
Postcode:
4931RD
Plaats:
Geertruidenberg
Prijs: €
209.000,-
Bouwjaar:
1985
Aantal kamers:
7
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
1
Aantal toiletten:
1
Woonoppervlakte:
115 m²
Perceeloppervlakte:
167 m²
Woonlagen:
3
Inhoud:
300 m³
Garage:
Nee
Tuin:
Ja
Balkon:
Nee
Heeft u nog vragen? | FAQ link

Heeft u nog vragen?

Bel ons of bekijk onze veel gestelde vragen.

FAQ
van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.

Copyright © van Dongen Makelaardij B.V. 2019 | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl