Kerkdijk 3D

Hooge Zwaluwe

€ 399.000,- k.k.

Omschrijving

RUIME VRIJSTAANDE VILLA - v.z.v. c.v.gas - met erf, tuin en dubbele garage.

Bouwjaar : 1989/1990.

Kavelgrootte : 752 m2.

Inhoud : ca. 625 m3 (excl. dubbele garage).

Woonoppervlakte : ca. 210 m2.

Isolatie : V.z.v. vloer-, muur- en dakisolatie en overal dubbele beglazing.

Algemeen: Het betreft een zeer aantrekkelijk - aan een doorgaande straat - gesitueerde ruime vrijstaande villa, met a/d achterzijde een fraai vrij uitzicht.

De traditioneel gebouwde opstallen (woning én dubbele garage) zijn van steen (spouwmuur) opgetrokken en met pannen gedekt (zadeldaken).

De woning is v.z.v. hardhouten buitenkozijnen (ramen in vakverdeling met roeden), houten binnenkozijnen met vlakke binnendeuren en betonnen vloeren (begane grond en 1e verdieping) resp. houten balklaag (vliering).

Centrale verwarming vindt plaats d.m.v. een gasgestookte Vaillant kombinatieketel (2004).

De woning is v.z.v. een alarminstallatie en a/d voor- en achterzijde speels uitgevoerd d.m.v. een grote overkapping/overstek.

De extra (atelier)ruimte parterre is voor vele doeleinden geschikt cq geschikt te maken (het maakt dit objekt o.a. uitermate geschikt voor een aan huis gebonden beroep) !

Hooge Zwaluwe is een pittoresk dorp in de gemeente Drimmelen, v.z.v. een dagwinkel, basisonderwijs en een rijk verenigingsleven. Tevens zijn de voorzieningen van de plaatsen Made, Terheijden, Wagenberg, Oosterhout en Breda goed en snel bereikbaar. De steden Breda en Dordrecht zijn in ca. 15 minuten met de auto te bereiken. Op ca. 10 minuten van A16-NS/station Lage Zwaluwe, ca. 5 minuten van de A59 en ca. 10 minuten van de A27.

VOOR EEN JUISTE INDRUK VAN DEZE ZEER RUIME WONING IS BESLIST OOK EEN BEZICHTIGING VAN BINNEN VEREIST !

Indeling etc.: Ruime entree/hal met parketvloer (gelijk de overige vertrekken parterre) en achter de voordeur een luik naar de kruipruimte.

Links in de hal bevindt zich de uitgebreide meterkast (de elektr.meter is v.z.v. 13 groepen, 3 aardlekschakelaars en krachtstroom) en rechts een open hardhouten draaitrap naar de verdieping.

Einde hal een glasdeur welke toegang geeft tot een min of meer L-vormige living (ca. 40 m2) met gashaard (met fraaie schouwpartij) en a/d achterzijde openslaande tuindeuren (hiervoor een convectorput).

Links achterin de living een glasdeur naar een ruime dichte (eet)keuken met L-vormige kunststof keukeninrichting met 2 rvs spoelbakken en afdruipbakje, keramische kookplaat, afzuigplaat, koelkast, magnetron en oven.

Naast voormelde keuken is nog een grote bijkeuken gelegen, v.z.v. een buitendeur in de zijgevel, aansl.wasm., Vaillant kombinatieketel en deur naar een vorengelegen L-vormige atelierruimte van ca. 52 m2.

De atelierruimte (ook direkt vanuit voormelde hal bereikbaar) is v.z.v. openslaande deuren en een separate loopdeur a/d straatzijde, convectorput en een - tot aan het plafond - betegelde toiletruimte met fonteintje.

Boven: overloop/vide met voorkant dakvlak een dakkapel.

Rechts hiervan bevindt zich een 2-pers.slp.kamer met topgevelraam en bergruimte achter het knieschot (kastenwand).

Hierachter nog een 2-pers.slp.kamer met topgevelraam, achterkant dakvlak een Velux daktuimelraam, alsmede een luik (met aluminium vlizotrap) hetwelk toegang geeft tot een beplankte vlieringruimte.

Links van de overloop bevindt zich eveneens een 2-pers.slp.kamer met topgevelraam en hierachter nog een 2-pers.slp.kamer met topgevelraam en een Velux daktuimelraam.

Tussen de slp.kamers is een ruime- en complete badkamer gelegen, v.z.v. een Velux daktuimelraam achterkant dakvlak, ligbad met douchegarnituur, douche (met bak en spatscherm), dubbele vaste wastafel en een apart 2e toilet (lichte betegelingen, tot aan het plafond).

Links van de woning bevindt zich een ruime oprit, welke toegang geeft tot een dubbele garage, v.z.v. een betonvloer, dubbele openslaande houten deuren, elektra en gevelkachel.

Middels een losse trap is nog een ruime zolderruimte bereikbaar.

De - lager gelegen - achtertuin biedt optimale privacy en een prachtig vrij uitzicht over weilanden.

Enkele afmetingen (circa): Living: 40 m2; keuken: 14 m2; bijkeuken: 12 m2; atelierruimte: 52 m2; slp.kamers: 4,48m breed x 3,96m diep; 5,43m resp. 4,48m breed x 3,95m diep; 5,71m resp. 4,19m breed x 4,56m diep en 4,19 x 4,90m diep; badkamer: 3,48 x 3,37m diep (excl. toilet) en dubbele garage: 6,96 x 5,16m diep.

Aanvaarding   :   in overleg.                                 Koopprijs   :   € 399.000,- kk.

Bij verdere interesse zijn wij gaarne bereid U nader te informeren en kunt U in principe te allen tijde - enkel met iemand van ons kantoor - een afspraak maken voor een bezichtiging.

Kenmerken

Categorie:
Woningaanbod
Prijs type:
k.k.
Huis type:
vrijstaande woning
Status:
Verkocht
Straat:
Kerkdijk
Huisnummer:
3
Huisnummer toevoeging:
D
Postcode:
4927BG
Plaats:
Hooge Zwaluwe
Prijs: €
399.000,-
Bouwjaar:
1990
Aantal kamers:
9
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
1
Aantal toiletten:
2
Woonoppervlakte:
210 m²
Perceeloppervlakte:
752 m²
Woonlagen:
2
Inhoud:
625 m³
Garage:
Ja
Tuin:
Nee
Balkon:
Nee
Heeft u nog vragen? | FAQ link

Heeft u nog vragen?

Bel ons of bekijk onze veel gestelde vragen.

FAQ
van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.

Copyright © van Dongen Makelaardij B.V. 2019 | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl