Loonsedijk 27a

Lage Zwaluwe

€ 229.000,- k.k.

Omschrijving

HALF VRIJSTAANDE SEMI-BUNGALOW - v.z.v. c.v.gas - met eigen achterom, tuin, aangebouwde berging en 2 garageboxen.

Bouwjaar : ca. 1980.
Kavelgrootte : 364 m2.
Inhoud : ca. 410 m3 (excl. berging en garageboxen).
Woonoppervlakte : ca. 140 m2.
Isolatie : V.z.v. spouwmuurisolatie en overal dubbele beglazing. Tevens ook nog overal handbedienbare rolluiken (m.u.v. de voordeur en 1 topgevelraam).
Energielabel : C.

Algemeen: Op een fraaie woonlokatie en nabij diverse voorzieningen gelegen woning. De lokatie vormt een onderdeel van de lintbebouwing langs de dijk met een kilometers vrij uitzicht a/d achterzijde. Degelijke- en traditionele bouw. De woning (type semi-bungalow) heeft een badkamer en een 2-pers.slp.kamer beneden en boven nog 2 grote slp.kamers. Het geheel is van steen opgetrokken en met pannen gedekt. Hardhouten buitenkozijnen en metalen binnenkozijnen met opdekdeuren. Parterre een betonvloer. De verdieping heeft een houten balklaag. Vast aan de woning (achterkant) een ruime berging en t/o de woning een perceeltje grond waarop 2 vrijstaande garageboxen zijn gebouwd. Achterkant woning een balkon (volle breedte woning). Het objekt bestaat uit een 3-tal kadastrale percelen. Twee percelen zijn volle eigendom en één perceel betreft eeuwigdurend erfpachtsrecht zónder canonverplichting. De woning is zowel geschikt voor senioren (i.v.m. slp.kamer en badkamer beneden) alsook voor jonge mensen met kinderen.

Lage Zwaluwe: Lage Zwaluwe (deel uitmakende van de gemeente Drimmelen, zie ook www.drimmelen.nl), een kleinere woonplaats met circa 4.200 inwoners heeft een bijzonder prettig leefklimaat (rust en ruimte), biedt veel voorzieningen en heeft uitstekende verbindingen (op circa 5 minuten van de A16 en van NS-station Lage Zwaluwe met uitgebreide gratis parkeervoorzieningen). De steden Breda en Dordrecht zijn zowel met de auto als de trein snel bereikbaar. “Lage Zwaluwe, de poort van Brabant !”

VOOR EEN JUISTE INDRUK VAN DEZE AANTREKKELIJKE WONING IS BESLIST OOK EEN BEZICHTIGING VAN BINNEN VEREIST !

Indeling etc.: Entree met ruime hal met rechts hierin de meterkast en links een betegeld toilet met fonteintje. Hierachter een betegelde badkamer met ligbad, vaste wastafel en aansl.wasm. Toilet en badkamer zijn v.z.v. een witte splijttegelvloer. Voorts links in de hal nog een deur welke toegang geeft tot een 2-pers.slp.kamer. In de hal een rechte- en dichte trap naar de verdieping. Rechts in de hal de toegang tot de woonkamer (type doorzon) met hierin een houtkachel. Einde hal een deur naar een dichte keuken (deze is ook direkt vanuit de woonkamer bereikbaar). De keuken is rondom betegeld, v.z.v. een ruime vaste inloop(trap)kast en bestaat voorts uit een eenvoudige kunststof keukeninrichting met onder- en bovenkastjes, 2 rvs spoelbakken, afzuigkap, gasfornuis en koelkast. Naast de keuken - en van hieruit ook bereikbaar - een rondom betegelde bijkeuken met in de achtergevel een loopdeur naar het balkon.

Boven: royale overloop met aan weerskanten bergruimte achter de knieschotten. Links hiervan een ruime 2-pers.slp.kamer met topgevelraam, vaste wastafel en bergruimte achter de knieschotten. Rechts van voormelde overloop eveneens een ruime 2-pers.slp.kamer met een groot Velux daktuimelraam (achterkant dakvlak) en hier tevens geplaatst de ca. 10 jaar oude Bosch Eurostar HR kombinatieketel.

A/d achterkant - vast a/d woning - een ruime berging, v.z.v. elektra.

De vrije achtertuin (zongunstig gesitueerd op het zuid-westen) grenst direct aan landerijen en biedt optimale privacy.

T/o de woning (a/d overzijde van de straat) bevindt zich nog een perceel grond met hierop een 2-tal vrijstaande garageboxen.

Enkele afmetingen (circa): Hal: 3,85m diep x 1,80m resp. 0,90m breed; badkamer: 1,97 x 2,46 resp. 3,70m breed; slp.kamer beneden: 3,88 x 3,70m breed; woonkamer: 8,85 x 3,95m breed; keuken: 2,75 x 3,50m breed; bijkeuken: 2,75 x 2m breed; balkon: 1,11 x 9,93m breed; slp.kamers boven: 5,70 x 3,70m breed en 5,70 x 3,95m breed en berging: 2,34 x 9,95m breed.

Aanvaarding   :   onmiddellijk.                            

Koopprijs   :   € 229.000,- kk.

Bij verdere interesse zijn wij gaarne bereid U nader te informeren en kunt U in principe te allen tijde - enkel met iemand van ons kantoor - een afspraak maken voor een bezichtiging.

Mocht U reeds een eigen woning bezitten en is deze (nog) niet verkocht, dan is eventueel directe inruil mogelijk (aantrekkelijk én veilig) !

Kenmerken

Categorie:
Woningaanbod
Prijs type:
k.k.
Huis type:
semi-bungalow
Status:
Verkocht
Straat:
Loonsedijk
Huisnummer:
27
Huisnummer toevoeging:
a
Postcode:
4926RK
Plaats:
Lage Zwaluwe
Prijs: €
229.000,-
Bouwjaar:
1980
Aantal kamers:
7
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
1
Aantal toiletten:
1
Woonoppervlakte:
140 m²
Perceeloppervlakte:
364 m²
Woonlagen:
2
Inhoud:
410 m³
Garage:
Ja
Tuin:
Ja
Balkon:
Ja
Heeft u nog vragen? | FAQ link

Heeft u nog vragen?

Bel ons of bekijk onze veel gestelde vragen.

FAQ
van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.

Copyright © van Dongen Makelaardij B.V. 2019 | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl