Nieuwlandsedijk 91

Lage Zwaluwe

€ 169.000,- k.k.

Omschrijving

RUIM HALF VRIJSTAAND WINKEL-WOONHUIS - v.z.v. c.v.gas - met erf, eigen achterom, berging en dakterras. 

Bouwjaar : Vooroorlogs en in omstreeks 1970 verbouwd/gemoderniseerd.
Kavelgrootte : 140 m2.
Inhoud : ca. 590 m3 (excl. berging) !
Woonoppervlakte : ca. 210 m2 (incl. commerciële ruimte) !
Isolatie : Gedeeltelijk v.z.v. dubbele beglazing en rolluiken. 

Algemeen: Een aantrekkelijk - op loopafstand van jachthaven / poldergebied en op korte afstand van winkels, sportvelden, scholen etc. - gesitueerd half vrijstaand winkel/woonhuis. Het geheel is van steen opgetrokken resp. trespa beplating (achterzijde) en met pannen gedekt resp. bitumineuze dakbedekking. Degelijke- en traditionele bouw. De bovenwoning is a/d straatzijde in 2004 v.z.v. kunststof ramen. Het is mogelijk om ook de bestaande winkelruimte een woonbestemming te geven (zo is het realiseren van bijvoorbeeld een woonkamer etc. parterre gemakkelijk mogelijk). Het betreft hier een ideaal object voor iemand met beroep cq praktijk aan huis (met vele gebruiksmogelijkheden !). Met enige modernisering dient men rekening te houden. 

Lage Zwaluwe: Lage Zwaluwe (deel uitmakende van de gemeente Drimmelen, zie ook www.drimmelen.nl), een kleinere woonplaats met circa 4.200 inwoners heeft een bijzonder prettig leefklimaat (rust en ruimte), biedt veel voorzieningen en heeft uitstekende verbindingen (op circa 5 minuten van de A16 en van NS-station Lage Zwaluwe met uitgebreide gratis parkeervoorzieningen). 

VOOR EEN JUISTE INDRUK VAN DIT OBJECT IS BESLIST EEN BEZICHTIGING VAN BINNEN VEREIST ! 

Indeling etc.: Parterre: Entree in het midden (voordeur valt in de winkel) met winkel- cq. magazijnruimte (totaal ca. 134 m2), v.z.v. een betonvloer en links a/d straatzijde de meterkast. In de winkel bevindt zich een trapje hetwelk toegang geeft tot een hoger gelegen gedeelte (houten balklaag, gelijk de verdieping) met hier de toegang tot een achtergelegen portaaltje met rechts hierin een eenvoudig toilet en een vaste kast, alsmede links nog een deur naar een dakterras (zongunstig gesitueerd op het zuid-westen). 

Voorts in de winkel nog een trap naar een souterrain:  Hierin een magazijnruimte met deur naar een binnenplaatsje. 

Via het verhoogde winkelgedeelte is d.m.v. een open rechte trap de bovenwoning bereikbaar, bestaande uit een kleine overloop met toegang tot een tot aan het plafond betegelde douche- annex toiletruimte met inloopdouche met thermostaatkraan, toilet, vaste wastafel en lamelradiator. De kleine overloop heeft een luik welke toegang geeft tot een - gedeeltelijk beplankte - vliering met hierop geplaatst een huurboiler v.w.b. de warmwatervoorziening. Via een vouwdeur is de L-vormige woonkamer bereikbaar. Via een doorloop is de naastgelegen eetkeuken bereikbaar, v.z.v. een houten keukeninrichting met kunststof aanrechtblad met 1 rvs spoelbak, 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, elektr.oven en koelkast. In de keuken een verhoging naar een overloop met links hiervan een slp.kamer met hierin een deur naar een dakterras en rechts eveneens een slp.kamer (beide slp.kamers v.z.v. een gipsplaten plafond). 

Rechts een eigen achterom (niet met auto) welke toegang geeft tot een binnenplaatsje met hier nog de toegang tot een berging met hierin geplaatst de vernieuwde Nefit c.v.ketel. 

Enkele afmetingen (circa): Winkelruimte: 10,15m breed x 9,15m diep (93 m2); magazijnruimte: 10,27 x 4m diep (41 m2); douche-/toiletruimte: 1,86 x 1,44m breed; woonkamer: 4,78m diep x 4,08m resp. 6,50m breed; keuken: 5 x 3,32m breed; slp.kamers: 4,04 x 3,23m breed en 4,08m resp. 2,95m diep x 3,65m breed; berging: 6,57m x 1,64m resp. 1,85m diep; binnenplaatsje: 4,87 x 1,75m diep en dakterras: 1,85 x 5,43m breed.  

Aanvaarding   :   onmiddellijk.                                                

Vraagprijs   :   € 169.000,- k.k. 

Bij verdere interesse zijn wij gaarne bereid U nader te informeren en kunt U in principe te allen tijde - enkel met iemand van ons kantoor - een afspraak maken voor een bezichtiging.

Kenmerken

Categorie:
Woningaanbod
Prijs type:
k.k.
Huis type:
half vrijstaande woning
Status:
Verkocht
Straat:
Nieuwlandsedijk
Huisnummer:
91
Huisnummer toevoeging:
Postcode:
4926AN
Plaats:
Lage Zwaluwe
Prijs: €
169.000,-
Bouwjaar:
1970
Aantal kamers:
7
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Aantal toiletten:
2
Woonoppervlakte:
210 m²
Perceeloppervlakte:
140 m²
Woonlagen:
3
Inhoud:
590 m³
Garage:
Nee
Tuin:
Nee
Balkon:
Ja
Heeft u nog vragen? | FAQ link

Heeft u nog vragen?

Bel ons of bekijk onze veel gestelde vragen.

FAQ
van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.

Copyright © van Dongen Makelaardij B.V. 2019 | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl