Dreef 40

Made

€ 165.000,- k.k.

Omschrijving

UITGEBOUWDE 2 ONDER 1 KAPWONING met voor- en 27m (!) diepe achtertuin, eigen achterom en ruime werkplaats/berging.

Bouwjaar : ca. 1940 en nadien in 1976 resp. 1984 (keuken) verbouwd/uitgebouwd. In 1978 is de werkplaats/berging gerealiseerd.
Kavelgrootte : 300 m2.
Woonoppervlakte : ca. 65 m2.
Inhoud : ca. 210 m3.
Isolatie : Geen, wel grotendeels v.z.v. rolluiken.

Algemeen : Een rustig en zeer aantrekkelijk in de kern van Made - op korte (loop)afstand van diverse winkelvoorzieningen, uitgaansgelegenheden en basisschool “De Lage Weide” - gelegen 2 onder 1 kapwoning, met a/d voorzijde een vrij uitzicht op de Valkenbergstraat. De oorspronkelijke woning is gebouwd omstreeks 1940 en in 1976 rondom v.z.v. een nieuwe buitengevel (spouwmuur). In 1984 is de keuken a/d achterzijde uitgebouwd. Voorts is er een houten dakkapel (voorkant dakvlak) geplaatst alsook a/d achterzijde (laatstgenoemde is echter van steen opgetrokken). Rechts van de woning is een eigen achterom gelegen welke toegang geeft tot de ca. 27m diepe achtertuin en de grote werkplaats/berging (dit in kombinatie met de grote tuin dé ideale mix voor de hobbyist !). Verwarming vindt plaats d.m.v. gaskachels. De woning is zeer degelijk en traditioneel gebouwd, van steen opgetrokken en met pannen gedekt resp. bitumineuze dakbedekking (aanbouw), maar verdient wel enige modernisering.

Made: Made is één van de zes dorpskernen van de gemeente Drimmelen en vervult - als grootste dorpskern - een centrumfunctie binnen de gemeente. Het gezellige dorp heeft een gevarieerd winkelaanbod, een rijk verenigingsleven, basisscholen, voortgezet onderwijs en diverse accomodaties voor binnen- en buitensport. De reisafstanden naar o.a. Oosterhout (6 km), Breda (13 km) en Dordrecht (25 km) zijn gering. De diverse uitvalswegen (A59, A16 en A27) zijn eenvoudig en snel te bereiken.

VOOR EEN JUISTE INDRUK VAN DEZE WONING IS BESLIST OOK EEN BEZICHTIGING VAN BINNEN VEREIST !

Indeling etc.: L-vormige woonkamer met meterkast, laminaat vloer, ged. steenstrip wandafwerking, schouwpartij met gaskachel, schroten plafond, trapopgang naar de verdieping (deur voor) en toegang tot een kelder. Middels een glasdeur bereikt men de uitgebouwde dichte (eet)keuken met nette keukeninrichting met kunststof aanrechtblad met 2 rvs spoelbakken en afzuigkap (Etna). De keuken is v.z.v. een lichtkoepel, aansl.wasm. en links een buitendeur. Vanuit voormelde keuken is nog een eenvoudig betegelde toilet- annex doucheruimte bereikbaar.

Boven: overloop met a/d straatzijde een L-vormige 2-pers.slp.kamer met dakkapel. A/d achterzijde bevindt zich nog een ruime 1-pers.slp.kamer met eveneens een dakkapel.

Middels een mangat is een kleine vliering bereikbaar.

In de grote achtertuin (gesitueerd op het noorden) bevindt zich de grote - in spouwmuur uitgevoerde - werkplaats/berging, v.z.v. elektra, werkbank, 2-tal buitendeuren en geheel beplankte zolderruimte (zadeldak is v.z.v. eterniet golfplaten).

Enkele afmetingen (circa): Woonkamer: 29 m2; keuken: 11 m2; toilet- annex doucheruimte: 1,90m diep x 0,95m breed; slp.kamer voorzijde: 15 m2; slp.kamer achterzijde: 8,5 m2; werkplaats: 4,31 x 3,60m breed en berging: 2,21 x 3,60m breed.

Aanvaarding   :   onmiddellijk.                                                      

Koopprijs slechts   :   € 165.000,- kk.

Bij verdere interesse zijn wij gaarne bereid U nader te informeren en kunt U in principe te allen tijde - enkel met iemand van ons kantoor - een afspraak maken voor een bezichtiging.

Kenmerken

Categorie:
Woningaanbod
Prijs type:
k.k.
Huis type:
2 onder 1 kap
Status:
Verkocht
Straat:
Dreef
Huisnummer:
40
Huisnummer toevoeging:
Postcode:
4921ZB
Plaats:
Made
Prijs: €
165.000,-
Bouwjaar:
1940
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
2
Aantal badkamers:
1
Aantal toiletten:
1
Woonoppervlakte:
65 m²
Perceeloppervlakte:
300 m²
Woonlagen:
2
Inhoud:
210 m³
Garage:
Nee
Tuin:
Ja
Balkon:
Nee
Heeft u nog vragen? | FAQ link

Heeft u nog vragen?

Bel ons of bekijk onze veel gestelde vragen.

FAQ
van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.

Copyright © van Dongen Makelaardij B.V. 2019 | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl