Emmaweg 25

Made

€ 309.000,- k.k.

Omschrijving

OVER VOLLE BREEDTE UITGEBOUWD VRIJSTAAND WOONHUIS - v.z.v. c.v.gas - met oprit, tuin, veranda en een 2-tal bergingen.

Bouwjaar : 1961 en vanaf 2006 compleet verbouwd en over volle breedte uitgebouwd.
Kavelgrootte : 255 m2.
Woonoppervlakte : ca. 130 m2.
Inhoud : ca. 345 m3.
Isolatie : V.z.v. muur- en dakisolatie en overal dubbele beglazing.

Algemeen : Een zeer aantrekkelijk gesitueerde woning, op loopafstand van o.a. winkels, uitgaansgelegenheden, supermarkten (Jumbo en Aldi) en basisschool “De Lage Weide”. Dit gedeelte van de Emmaweg is zeer rustig gelegen tussen de Stationsstraat en de Kalverstraat. Degelijke- en traditionele bouw, van steen opgetrokken en met pannen gedekt resp. bitumineuze dakbedekking. De woning is vanaf 2006 geheel verbouwd/gemoderniseerd en heeft een complete metamorfose ondergaan. Werkelijk alles is aangepakt om de woning om te turnen naar de eisen van deze tijd, denk daarbij o.a. aan nieuw sanitair/betegelingen; grote uitgebouwde eetkeuken (30 m2 !) met mooie keukeninrichting met complete apparatuur; nieuwe buitenkozijnen; groot dakkapel (volle breedte) op de 2e verdieping en een veranda met buitenkeuken. Deze mooie woning is een bezichtiging meer dan waard !

Made: Made is één van de zes dorpskernen van de gemeente Drimmelen en vervult - als grootste dorpskern - een centrumfunctie binnen de gemeente. Het gezellige dorp heeft een gevarieerd winkelaanbod, een rijk verenigingsleven, basisscholen, voortgezet onderwijs en diverse accomodaties voor binnen- en buitensport. De reisafstanden naar o.a. Oosterhout (6 km), Breda (13 km) en Dordrecht (25 km) zijn gering. De diverse uitvalswegen (A59, A16 en A27) zijn eenvoudig en snel te bereiken.

VOOR EEN JUISTE INDRUK VAN DEZE SFEERVOLLE WONING IS BESLIST OOK EEN BEZICHTIGING VAN BINNEN VEREIST !

Indeling etc.: Entree/hal met direkt achter de voordeur de watermeterput en rechts de uitgebreide meterkast (13 groepen en 3 aardlekschakelaars). Links een luxe betegeld toilet (wandcloset) en een dichte draaitrap naar de verdieping met hieronder een betegelde kelder. Einde hal een glasdeur welke toegang geeft tot een L-vormige woonkamer met laminaat vloer en glas in lood bovenlichten. Vanuit de woonkamer bereikt men de achtergelegen grote eetkeuken met mooie plavuizen (gelijk voormelde hal), lichtkoepel, 2-tal lamelradiatoren en een fraaie L-vormige keukeninrichting (2008) met 1 rvs spoelbak, 5-pits gaskookplaat, rvs afzuigschouw, grote oven, kombi-oven/magnetron, vaatwasmachine (2015), koel- en vrieskast. In de keuken links een deur welke toegang geeft tot de naastgelegen oprit en rechts openslaande deuren naar terras/tuin.

Boven: overloop met laminaat vloer (gelijk de slp.kamers en gehele 2e verdieping) en links a/d straatzijde een luxe betegelde badkamer (2015) met ruim ligbad met thermostaatkraan en douchegarnituur, inloopdouche met thermostaatkraan, vaste wastafel met meubel, design radiator en Frans balkon. Rechts hiervan is een tot aan het plafond betegelde was- annex toiletruimte (v/h doucheruimte) gelegen. A/d achterzijde links bevindt zich een 1-pers.slp.kamer en rechts hiervan nog een 2-pers.slp.kamer met deur naar een klein balkon.

Vanaf voormelde overloop is middels een vaste open draaitrap de 2e verdieping bereikbaar, met over de volle breedte - achterkant dakvlak - een kunststof dakkapel (2016). Hier bevindt zich nog een 2-pers.slp.kamer.

Links van de woning is een oprit (geheel bestraat) en een berging gelegen, v.z.v. elektra, plavuizen en tevens hier geplaatst de Nefit kombinatieketel (2008).

Rechts van de woning een zongunstig gelegen vrije tuin (optimale privacy) met hier geplaatst een 2e berging, v.z.v. elektra, betontegelvloer en hierin geplaatst de pomp v.w.b. de beregeningsinstallatie.

Tot slot nog een veranda (2014) met buitenkeuken (v.z.v. een koelkast).

Enkele afmetingen (circa): Woonkamer: 29 m2; keuken: 4,93 m diep x 6,05m breed (30 m2); badkamer: 1,90 x 3,70m breed; was-/toiletruimte: 0,85 x 2,33m breed; slp.kamers 1e verdieping: 3,02 x 2,82m breed en 4,03 x 3,48m breed; zolderruimte: 3,78 x 6,40m breed; bergingen: 3,60 x 2,37m breed en 2,65 x 2,02m breed en veranda: 4,15 x 3m breed.  

Aanvaarding   :   in overleg.                                                      

Koopprijs   :   € 309.000,- kk.

Bij verdere interesse zijn wij gaarne bereid U nader te informeren en kunt U in principe te allen tijde - enkel met iemand van ons kantoor - een afspraak maken voor een bezichtiging.

 

Kenmerken

Categorie:
Woningaanbod
Prijs type:
k.k.
Huis type:
vrijstaande woning
Status:
Verkocht
Straat:
Emmaweg
Huisnummer:
25
Huisnummer toevoeging:
Postcode:
4921AE
Plaats:
Made
Prijs: €
309.000,-
Bouwjaar:
1961
Aantal kamers:
8
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
1
Aantal toiletten:
2
Woonoppervlakte:
130 m²
Perceeloppervlakte:
255 m²
Woonlagen:
3
Inhoud:
345 m³
Garage:
Nee
Tuin:
Ja
Balkon:
Ja
Heeft u nog vragen? | FAQ link

Heeft u nog vragen?

Bel ons of bekijk onze veel gestelde vragen.

FAQ
van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.

Copyright © van Dongen Makelaardij B.V. 2019 | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl