Marktstraat 38

Made

€ 1.350,- Te huur per maand,excl. g/w/l

Omschrijving

WINKEL-/COMMERCIËLE RUIMTE van circa 130 m2.

Bouwjaar : 1994 / 1995.
B.v.o. : ca. 130 m2.
Frontbreedte : ca. 6 m.
Isolatie : Compleet geïsoleerd.

Algemeen: Een zeer aantrekkelijk in het centrum van Made (A-lokatie) gelegen representatieve winkel-/commerciële ruimte, v.z.v. een kleine pantry met keukenblokje en separate toiletruimte, systeemplafond met lichtarmaturen, alarminstallatie en als extra - naast de traditionele centrale verwarming - bij de entree een zgn. warmtegordijn. In de direkte omgeving is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Op steenworp afstand bevinden zich grote gerenommeerde publiekstrekkers, zoals o.a. HEMA, Blokker, Zeeman, Kruitvat en Jola Mode.

Bestemming etc.: Vanaf 1995 is de betreffende commerciële ruimte in gebruik bij kantoor-/boekhandelformule “De Boekelier” waarvan de laatste jaren als “The Read Shop”. I.v.m. de naderende pensioengerechtigde leeftijd van de huidige ondernemer is er sprake van bedrijfsbeëindiging. Het betreft hier - mede gezien de huidige centrumbestemming (bestemmingsplan Kern Made, vastgesteld op 21 april 2013) - een multifunctionele ruimte, nl. detailhandel en dienstverlening, horeca categorie I en II, maatschappelijke voorzieningen, cultuur en ontspanning, alsook een kantoorfunctie behoren tot de gebruiksmogelijkheden.

Indeling etc.: Commerciële ruimte met grote aluminium pui (raam bijna tot a/d grond doorlopend) en terugspringende toegangsdeur. Links in de ruimte de complete meterkast, alsmede de toegang tot een kleine pantry met keukenblokje (v.z.v. een close-in boiler) en toegang tot een betegelde toiletruimte (met fonteintje).

Momenteel is het achterin een klein gedeelte afgescheiden (in gebruik als magazijn) met hier geplaatst de Nefit Turbo HR c.v.ketel en een loopdeur in de achtergevel.

Aanvaarding : ca. juni 2020.

Huurprijs : € 1.350,- per maand, excl. g/w/l. (er is géén BTW verschuldigd).

Servicekosten : De servicekosten worden door de eigenaar/verhuurder voldaan.

Betaling : Per maand bij vooruitbetaling d.m.v. een automatische incasso.

Waarborgsom / bankgarantie : Kwartaalhuur.

Huurtermijn : Minimaal 2 jaar (+ 2 optiejaren).

Indexering : Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het CBS.

Huurovereenkomst : E.e.a. zal worden opgesteld conform de “Huurovereenkomst Winkelruimte” en bijbehorende “Algemene Bepalingen” zoals door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) vastgesteld (voor meer informatie kijk op www.roz.nl).

E.e.a. geschiedt onder aanvaarding en voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Bij verdere interesse zijn wij gaarne bereid U nader te informeren en kunt U in principe te allen tijde - enkel met iemand van ons kantoor - een afspraak maken voor een bezichtiging.

 

Kenmerken

Categorie:
Bedrijfsaanbod
Prijs type:
Te huur per maand,excl. g/w/l
Huis type:
winkel-/commerciële ruimte
Status:
Verhuurd
Straat:
Marktstraat
Huisnummer:
38
Huisnummer toevoeging:
Postcode:
4921bg
Plaats:
Made
Prijs: €
1.350,-
Bouwjaar:
1994
Aantal kamers:
0
Aantal slaapkamers:
0
Aantal badkamers:
0
Aantal toiletten:
1
Woonoppervlakte:
130 m²
Perceeloppervlakte:
0 m²
Woonlagen:
0
Inhoud:
0 m³
Garage:
Nee
Tuin:
Nee
Balkon:
Nee
Heeft u nog vragen? | FAQ link

Heeft u nog vragen?

Bel ons

FAQ
van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.

Copyright © van Dongen Makelaardij B.V. 2021 | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl