Nieuwstraat 25

Made

€ 1.500,- Te huur per maand, excl. BTW

Omschrijving

RUIME WINKEL-/KANTOORRUIMTE VAN 216 M2 !

Algemeen: Zeer aantrekkelijk - midden in het centrum van Made op een markant punt - gelegen nieuw winkel-/kantoorpand (horeca eveneens toegestaan). V.z.v. een pantry met keukenblok en een luxe - tot aan het plafond - betegelde toiletgroep (portaal met apart dames- en herentoilet). De voor-, zij- en achtergevel zijn allen v.z.v. openslaande deuren (alle ramen en deuren zijn uitgevoerd in hoogwaardig gemoffeld aluminium). Het moderne objekt is compleet en optimaal geisoleerd (Energielabel A !). Achter het objekt bevinden zich een 18-tal (!) eigen parkeerplaatsen (ideaal voor personeel én klanten !). Deze parkeerplaatsen zijn door huurder gratis te gebruiken. Het eventueel laden en lossen van (vracht)auto’s a/d achterzijde is gemakkelijk mogelijk. Het achtergelegen terrein is voorts geheel bestraat/omheind en uitstekend bereikbaar d.m.v. een ruime inrit gelegen tussen nrs. 21 en 25.

Made: Made is één van de zes dorpskernen van de gemeente Drimmelen en vervult - als grootste dorpskern - een centrumfunctie binnen de gemeente. Het gezellige dorp heeft een gevarieerd (winkel)centrum, een rijk verenigingsleven, basisscholen, voortgezet onderwijs en diverse accomodaties voor binnen- en buitensport. De diverse uitvalswegen (A59, A16 en A27) zijn eenvoudig en snel te bereiken.

Shop in shop: Gezien de grootte van het objekt en de hoeveelheid bijbehorende eigen parkeerplaatsen, staat eigenaar/verhuurder positief tegenover de formule “shop in shop”. Hierbij wordt het objekt door meerdere ondernemers gebruikt (e.e.a. onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud eigenaar/verhuurder).

Tijdelijke actie: De eerste 3 (drie) maanden geen huurbetaling !!!

Huurprijs slechts   :   € 1.500,- per maand, excl. BTW en g/w/l (alzo slechts 83,- p/m2) !

Betaling   :   Per maand bij vooruitbetaling d.m.v. een automatische incasso.

Waarborgsom / bankgarantie   :   Kwartaalhuur, inkl. BTW.

Huurtermijn   :   Minimaal 2 jaar (+ 2 optiejaren).

Indexering   :   Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huurovereenkomst   :   Op basis van ROZ-kontrakt (www.roz.nl).

Aanvaarding   :   in overleg.

E.e.a. geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Bij verdere interesse zijn wij gaarne bereid U nader te informeren en kunt U in principe te allen tijde - enkel met iemand van ons kantoor - een afspraak maken voor een bezichtiging.

Kenmerken

Categorie:
Bedrijfsaanbod
Prijs type:
Te huur per maand, excl. BTW
Huis type:
winkel-/commerciƫle ruimte
Status:
Beschikbaar
Straat:
Nieuwstraat
Huisnummer:
25
Huisnummer toevoeging:
Postcode:
4921CT
Plaats:
Made
Prijs: €
1.500,-
Bouwjaar:
2010
Aantal kamers:
0
Aantal slaapkamers:
0
Aantal badkamers:
0
Aantal toiletten:
2
Woonoppervlakte:
216 m²
Perceeloppervlakte:
0 m²
Woonlagen:
0
Inhoud:
0 m³
Garage:
Nee
Tuin:
Nee
Balkon:
Nee
Heeft u nog vragen? | FAQ link

Heeft u nog vragen?

Bel ons of bekijk onze veel gestelde vragen.

FAQ
van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.

Copyright © van Dongen Makelaardij B.V. 2018 | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl