Sint Antoniusstraat 5

Oosterhout

€ 255.000,- k.k.

Omschrijving

RUIM HALF VRIJSTAAND WOONHUIS (type 2 onder 1 kap) - v.z.v. c.v.gas - met voor- en achtertuin, garage en afzonderlijke berging.

Bouwjaar : 1971.
Kavelgrootte : 245 m2.
Woonoppervlakte : ca. 125 m2.
Inhoud : ca. 315 m3 (excl. garage en berging).
Isolatie : V.z.v. muur- en dakisolatie en overal dubbele beglazing.

Algemeen : Een op korte afstand van het centrum gelegen ruime 2 onder 1 kapwoning, van steen opgetrokken en met pannen gedekt. De garage en de berging hebben een plat dak (vernieuwd). Diepe oprit naar de garage (stalling meerdere auto’s mogelijk). Begane grond en 1e verdieping een betonvloer, de 2e verdiepingsvloer is van hout. De achtertuin is gesitueerd op het zuid-oosten en is ca. 13m diep. Voor- en achterkant woning een zonnescherm (hand- resp. elektr.bedienbaar). De woning is grotendeels v.z.v. rolluiken (eveneens hand- en elektr.bedienbaar).

VOOR EEN JUISTE INDRUK VAN DEZE MOOIE- EN RUIME WONING IS BESLIST OOK EEN BEZICHTIGING VAN BINNEN VEREIST !    INSTAPKLAAR !

Indeling etc.: Entree/hal met terracotta-kleurige tegelvloer (eveneens in de keuken). Achter de voordeur de watermeterput en links in de hal een luxe- en tot aan het plafond betegeld toilet (wandcloset) met font. Hiernaast een dichte draaitrap naar de verdieping, alsmede de meterkast. Einde hal een glasdeur welke toegang geeft tot een ruime- en dichte keuken met fraaie L-vormige keukeninrichting met volop kastruimte, 10L Daalderop close-in boilertje, afzuigplaat, 5-pits gaskookplaat, vaatwasmachine en kombi-oven/magnetron. De keuken is rondom en tot aan het plafond betegeld en heeft een deur naar terras/tuin. In de keuken nog een ruime kelderkast (valt onder voormelde trap). Rechts van de hal en de keuken een ruime woonkamer (type doorzon) met een fraaie eikenhouten vloer.

Boven: overloop met vaste kast. A/d voorkant links een ruime 2-pers.slp.kamer en rechts daarvan een tot aan het plafond betegelde douche met thermostaatkraan, dubbele vaste wastafel met meubel, 2e wandcloset en design radiator. A/d achterkant rechts eveneens een ruime 2-pers.slp.kamer met laminaat vloer en links een 1-pers.slp.kamer met vaste kast.

Via een vaste- en open trap bereikt men de 2e verdieping. Hierop een voorzolder met Velux daktuimelraam en hier tevens geplaatst de Bosch kombinatieketel (2005). Voorts nog een grote 4e slp.kamer met a/d achterkant een dakkapel en aan weerskanten bergruimte achter de knieschotten.

Los van de woning (poort tussen woning en garage) de garage, v.z.v. een elektr.bedienbare roldeur, loopdeur tuinkant, betonvloer, elektra, c.v.radiator en aansl.wasm.

Achter de garage - hieraan vast - nog een berging, met eveneens een loopdeur a/d tuinkant, betontegelvloer en elektra.

Enkele afmetingen (circa): Hal: 2,16m diep x 1,80m breed; keuken: 4,92m resp. 3,44m diep x 2,77m breed; woonkamer: 7,20m x 3,71m breed; slp.kamer voorzijde: 3,54 x 3,71m breed; doucheruimte: 1,47 x 2,77m breed; slp.kamers achterzijde: 3,56 x 3,72m breed en 2,54 x 2,81m breed; zolderkamer: 4,60 x 3,73m breed; garage: 6,93 x 3,29m breed en berging: 3,90 x 3,29m breed.

Aanvaarding   :   in overleg.                                                      

Vraagprijs   :   € 255.000,- kk.

Bij verdere interesse zijn wij gaarne bereid U nader te informeren en kunt U in principe te allen tijde - enkel met iemand van ons kantoor - een afspraak maken voor een bezichtiging.

Kenmerken

Categorie:
Woningaanbod
Prijs type:
k.k.
Huis type:
2 onder 1 kap
Status:
Verkocht
Straat:
Sint Antoniusstraat
Huisnummer:
5
Huisnummer toevoeging:
Postcode:
4902 PT
Plaats:
Oosterhout
Prijs: €
255.000,-
Bouwjaar:
1971
Aantal kamers:
8
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
1
Aantal toiletten:
2
Woonoppervlakte:
125 m²
Perceeloppervlakte:
245 m²
Woonlagen:
3
Inhoud:
315 m³
Garage:
Ja
Tuin:
Ja
Balkon:
Nee
Heeft u nog vragen? | FAQ link

Heeft u nog vragen?

Bel ons of bekijk onze veel gestelde vragen.

FAQ
van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.

Copyright © van Dongen Makelaardij B.V. 2019 | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl