Luiten Ambachtstraat 17

Raamsdonk

€ 498.000,- k.k.

Omschrijving

GROOT VRIJSTAAND HERENHUIS - v.z.v. c.v.gas - met voor-, zij- en grote achtertuin, grote garage/berging, afzonderlijke berging en prieel.

Bouwjaar : 1980.
Kavelgrootte : 2.340 m2 !
Woonoppervlakte : ca. 230 m2.
Inhoud : ca. 650 m3 (excl. garage en berging).
Isolatie : V.z.v. muur- en dakisolatie.

Algemeen: De woning is aantrekkelijk gelegen met a/d achterkant een vrij en wijds uitzicht (landelijk gebied). Alle vloeren zijn van beton. Hardhouten buitenkozijnen en deuren en een aluminium schuifpui achterkant living. In hal, keuken en portaal een tegelvloer en in de living een travertin vloer en travertin vensterbanken, alsmede een balken plafond. Onder de gehele woning bevindt zich een kruipruimte. Degelijke- en traditionele bouw. Een ideale woning voor een groot gezin, nl. een 2-pers.slp.kamer en een badkamer beneden, boven (1e verdieping) 5 slp.kamers en een 2e badkamer en op de 2e verdieping ook nog een 2-pers.slp.kamer (totaal alzo 7 slp.kamers !). Bij de woning behoort een vrije- en ca. 60m diepe achtertuin (hierachter landelijk gebied).

Raamsdonk: Het pittoreske dorp Raamsdonk (sinds 1997 onderdeel van de gemeente Geertruidenberg) is zeer aantrekkelijk gelegen nabij Nationaal Park De Biesbosch en wordt omringd door landbouwgebied. Het dorp heeft tevens een uitstekende ligging nabij de A27 (richting Breda en Gorinchem), de A59 (richting ’s-Hertogenbosch) en de A16 (richting Rotterdam en Antwerpen). De reistijden naar de verschillende steden zijn zeer gunstig (in ca. 20 autominuten naar Breda; in 15 autominuten naar Oosterhout; in 30 autominuten naar Dordrecht; in 30 autominuten naar Tilburg, en in 30 autominuten naar ’s-Hertogenbosch). Raamsdonk heeft daarbij ook nog verschillende basisvoorzieningen zoals buurtwinkels, een basisschool, bibliotheek, kinderopvang, (sport)verenigingen etc.

VOOR EEN JUISTE INDRUK VAN DEZE WONING IS BESLIST OOK EEN BEZICHTIGING VEREIST !

Indeling etc.: Zij-entree met ruime hal (schoonmetselwerk) met achter de voordeur de watermeterput. Rechts in de hal een garderoberuimte en links de meterkast, alsmede een tot aan het plafond betegeld toilet met fonteintje. Hierachter een open hardhouten trap naar de verdieping. Einde hal een glasdeur welke toegang geeft tot een royale L-vormige living (ca. 58 m2 !) met open haard met inbouwkachel en schuifpui (met hiervoor een convectorput) naar terras/tuin. Zowel vanuit de hal als de living is de ruime eetkeuken bereikbaar met massief eikenhouten keukeninrichting met tegelblad aanrecht met 2 rvs spoelbakken, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, elektr.oven, koel-/vrieskast en vaatwasmachine. Vanuit de keuken is een achtergelegen portaal bereikbaar met deur naar terras/tuin. In het portaal een 2-tal vaste kasten, luik naar de kruipruimte, alsook is van hieruit middels een luik nog een vlieringruimte bereikbaar. Vanuit gemeld portaal is de achtergelegen ruime 2-pers.slp.kamer bereikbaar met vaste kast en een deur naar de vorengelegen tot aan het plafond betegelde doucheruimte met douche, vaste wastafel en 2e toilet.

Boven: grote overloop (schoonmetselwerk) met een 5-tal slp.kamers (een 4-tal 2-pers.slp.kamers en één kleine 1-pers.slp.kamer) met op enkele slp.kamers een vaste kastenwand en een vaste wastafel met een spatscherm. Voorts nog een apart 3e toilet en een badkamer met kunststof ligbad met thermostaatkraan, aparte douche en vaste wastafel (model Paris). Zowel het separate toilet alsook de complete badkamer hebben een dhg.vloertegel en zijn tot aan het plafond betegeld.

Via een open hardhouten trap bereikt men de 2e verdieping met hier een ruime overloop met vaste kasten en een flinke zolderruimte (voorkant) met daktuimelraam, aansl.wasm. en hier tevens geplaatst de Nefit Ecomline HR kombinatieketel (2004). Voorts a/d achterzijde nog een 2-pers.slp.kamer met eveneens een daktuimelraam.

Links van de woning een grote garage/berging (in spouwmuur uitgevoerd en v.z.v. een stalen kanteldeur, loopdeur, water en elektra). De garage heeft gelijk de woning een zadeldak. De woning is met pannen gedekt, de garage/berging is met eternietplaten gedekt en is v.z.v. water en elektra. Vast a/d garage/berging nog een afzonderlijke berging (eveneens in spouwmuur uitgevoerd).

In de achtertuin bevindt zich nog een houten prieel, v.z.v. een shingles dakbedekking.

Enkele afmetingen (circa): Living: 9,50 x 8,50m resp. 4,50m (58 m2); keuken: 4,50 x 3,03m (13,6 m2); portaal: 1,50 x 1,50m; slp.kamer beneden: 4,50 x 3,20m (14,4 m2); douche: 1,53 x 3m (4,6 m2); slp.kamers 1e verdieping: 3,02 x 3m (9 m2); 3,02 x 3m (9 m2); 3,75 x 3 m (11,2 m2); 3,75 x 5,43m (20,4 m2) en 2,51 x 2m (5 m2); badkamer: 2,36 x 3,02m (7,1 m2); garage/berging: 13,55 x 4,90m breed; afzonderlijke berging: 3,94 x 5,82m breed en prieel: 3,15 x 5,70m.    

Aanvaarding   :   onmiddellijk                                                      

Vraagprijs   :   € 498.000,- kk.

Bij verdere interesse zijn wij gaarne bereid U nader te informeren en kunt U in principe te allen tijde - enkel met iemand van ons kantoor - een afspraak maken voor een bezichtiging.

Kenmerken

Categorie:
Woningaanbod
Prijs type:
k.k.
Huis type:
vrijstaande woning
Status:
Verkocht
Straat:
Luiten Ambachtstraat
Huisnummer:
17
Huisnummer toevoeging:
Postcode:
4944AS
Plaats:
Raamsdonk
Prijs: €
498.000,-
Bouwjaar:
1980
Aantal kamers:
10
Aantal slaapkamers:
7
Aantal badkamers:
2
Aantal toiletten:
3
Woonoppervlakte:
230 m²
Perceeloppervlakte:
2.340 m²
Woonlagen:
3
Inhoud:
650 m³
Garage:
Ja
Tuin:
Ja
Balkon:
Nee
Heeft u nog vragen? | FAQ link

Heeft u nog vragen?

Bel ons of bekijk onze veel gestelde vragen.

FAQ
van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.

Copyright © van Dongen Makelaardij B.V. 2019 | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl