Ambachtsherenlaan 33

Raamsdonksveer

€ 199.500,- k.k.

Omschrijving

HALF VRIJSTAAND WOONHUIS (type 2 onder 1 kap) - v.z.v. c.v.gas - met voor-, zij- en achtertuin en vrijstaande garage/berging.

Bouwjaar : ca. 1960.
Kavelgrootte : 201 m2.
Inhoud : ca. 300 m3 (excl. garage/berging).
Woonoppervlakte : ca. 115 m2.
Isolatie : Overal dubbele beglazing en grotendeels v.z.v. rolluiken.

Algemeen : Op een rustige- en bijzonder aantrekkelijke woonlokatie - op loopafstand van het centrum - gelegen 2 onder 1 kapwoning (hoek Simon van Sonplein). Prachtig vrij uitzicht. Bushalte op zeer korte afstand (ook voor de Interliner naar Utrecht). Het geheel is van steen opgetrokken en met pannen gedekt resp. - nieuwe - bitumineuze dakbedekking (plat dak van bijkeuken). Overal betonnen vloeren. In 1994 is de gehele woning v.z.v. hoogwaardige (WERU) kunststof ramen en deuren (draai/kiep). Tevens grotendeels v.z.v. rolluiken (gedeeltelijk elektrisch bedienbaar). Achterzijde woonkamer is v.z.v. een elektr.bedienbaar zonnescherm. Hal, woonkamer, keuken en bijkeuken zijn v.z.v. een fraaie laminaat vloer. De woning wordt keurig netjes bewoond en is goed onderhouden. Men dient echter wel met enige modernisering rekening te houden.

VOOR EEN JUISTE INDRUK VAN DEZE AANTREKKELIJKE WONING IS BESLIST OOK EEN BEZICHTIGING VAN BINNEN VEREIST !

Indeling etc.: Ruime entree/hal met direkt achter de voordeur de watermeterput en links een betegeld toilet (v.z.v. dhg.vloertegel en ivoorkleurige wandtegel), alsmede een bordestrap naar de verdieping. Hieronder bevindt zich een droge kelder. Rechts in de hal de uitgebreide meterkast, alsmede een deur naar de woonkamer. Einde hal een deur welke toegang geeft tot een ruime dichte (eet)keuken met eenvoudig keukenblok met granieten aanrechtblad en een vaste kast. Rechts van voormelde hal en keuken bevindt zich de woonkamer (type doorzon) met schouwpartij en fraai nieuw plafond (gelijk de keuken). De woonkamer is ook direct vanuit de keuken bereikbaar. Achter de keuken bevindt zich de uitgebouwde bijkeuken met grote uitstortgootsteen (w + k), aansl.wasm., buitendeur en tevens hier geplaatst de Nefit HR kombinatieketel (oktober 2017).

Boven: overloop met links a/d voorzijde een 2-pers.slp.kamer met vaste kast en rechts hiervan een kleine 1-pers.slp.kamer met vaste kast. A/d achterzijde links een ruime 1-pers.slp.kamer met deur (draai/kiep) naar het plat dak van de uitbouw en rechts hiervan nog een 2-pers.slp.kamer. Tussen voormelde slp.kamers in bevindt zich nog een betegelde doucheruimte met vaste wastafel (enkel kw) en een douchegelegenheid v.z.v. een thermostaatkraan.

Vanaf voormelde overloop is middels een houten vlizotrap een ruime vliering bereikbaar, v.z.v. een daktuimelraam (Farko) achterkant dakvlak.

De achtertuin is zongunstig gesitueerd op het zuid-oosten met hier dwars in de achtertuin een vrijstaande garage/berging, van steen (half steens) opgetrokken en met eterniet golfplaten gedekt (lessenaarsdak) en v.z.v. een sectionale deur (uitkomend op het Simon van Sonplein), loopdeur tuinzijde en een werkbank.

Enkele afmetingen (circa): Keuken: 3,17m diep x 3,19m breed; woonkamer: 6,26 x 3,60m breed; bijkeuken: 3,16m resp. 2,68m diep x 2,79m breed; slp.kamers voorzijde: 2,90 x 3,58m breed en 1,80 x 2,72m breed; slp.kamers achterzijde: 2,19 x 3,21m breed en 3,27 x 3,58m breed; doucheruimte: 0,96 x 1,70m breed en garage/berging: 6,70 x 3,02m

Aanvaarding   :   onmiddellijk.                                               

Koopprijs slechts   :   € 199.500,- k.k.

Bij verdere interesse zijn wij gaarne bereid U nader te informeren en kunt U in principe te allen tijde - enkel met iemand van ons kantoor - een afspraak maken voor een bezichtiging.

Kenmerken

Categorie:
Woningaanbod
Prijs type:
k.k.
Huis type:
2 onder 1 kap
Status:
Verkocht
Straat:
Ambachtsherenlaan
Huisnummer:
33
Huisnummer toevoeging:
Postcode:
4941AR
Plaats:
Raamsdonksveer
Prijs: €
199.500,-
Bouwjaar:
1960
Aantal kamers:
10
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
1
Aantal toiletten:
1
Woonoppervlakte:
115 m²
Perceeloppervlakte:
201 m²
Woonlagen:
3
Inhoud:
300 m³
Garage:
Ja
Tuin:
Ja
Balkon:
Nee
Heeft u nog vragen? | FAQ link

Heeft u nog vragen?

Bel ons of bekijk onze veel gestelde vragen.

FAQ
van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.

Copyright © van Dongen Makelaardij B.V. 2019 | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl