Dorpsstraat 15

Wagenberg

€ 259.000,- k.k.

Omschrijving

VRIJSTAAND WOONHUIS - v.z.v. c.v.gas - met tuin en grote garage/berging.

Bouwjaar : ca. 1900 en vanaf ca. 1974 compleet verbouwd en gemoderniseerd.
Kavelgrootte : 365 m2.
Woonoppervlakte : ca. 115 m2.
Inhoud : ca. 300 m3 (excl. grote garage/berging).
Isolatie : V.z.v. muurisolatie en overal dubbele beglazing.

Algemeen : Het betreft een degelijk en traditioneel gebouwde woning, van steen opgetrokken en met pannen gedekt (ook de garage/berging). Aantrekkelijk gelegen in de kern van de plaats. Hardhouten buitenkozijnen (beweegbare raamdelen zijn draai/kiep) en deuren en zowel beneden als boven een houten balklaag. Een Steenbok tegelvloer in de hal, keuken, portaal en het toilet en een eikenhouten vloer in de woonkamer. De grote garage/berging is eveneens in spouwmuur uitgevoerd en heeft gelijk de woning een zadeldak. Autostalling op eigen grond naast de woning resp. voor de garage/berging is mogelijk.

Wagenberg : Wagenberg (Gemeente Drimmelen) is v.z.v. een rijk verenigingsleven voor jong en oud. De weg naar peuterschoolse opvang, basisschool en andere lokale voorzieningen zijn snel te vinden. In de direkte omgeving van het dorp zijn diverse vormen van voortgezet onderwijs aanwezig (Made). De reisafstanden naar Made, Oosterhout en Breda zijn gering. De afstand naar Made bijvoorbeeld bedraagt slechts 4 km, Breda 9 km en Dordrecht 25 km. De diverse uitvalswegen (A59, A16 en A27) zijn eenvoudig en snel te bereiken.

VOOR EEN JUISTE INDRUK VAN DEZE WONING IS BESLIST OOK EEN BEZICHTIGING VAN BINNEN VEREIST !

Indeling etc.: Entree/hal (schoonmetselwerk wanden) met links hierin de complete meterkast. Vanuit de hal is een kleine kelder bereikbaar. Links in de hal een open hardhouten trap naar de verdieping. Einde hal links een deur welke toegang geeft tot de rondom betegelde ruime eetkeuken met eenvoudig kunststof keukenblok met afzuigkap en aansl.wasm. Vanuit de keuken is een portaal bereikbaar, met links hierin een tot aan het plafond betegeld toilet en rechts een tot aan het plafond betegelde douche met thermostaatkraan (v.z.v. witte wandtegels). Vanuit gemeld portaal is ook de tuin bereikbaar. Rechts in voormelde hal een deur welke toegang geeft tot de woonkamer (ca. 33 m2) met schoonmetselwerk wanden, schouwpartij en vaste kast.  

Boven: overloop met hierop een vaste kast. Links van de overloop een ruime 2-pers.slp.kamer met vaste wastafel (w + k), aan weerskanten bergruimte achter de knieschotten en een topgevelraam. Rechts van de overloop een gang met vouwdeur en kastenwand met hierachter geplaatst de Vaillant kombinatieketel (2009). Rechts van de gang (straatkant) een 1-pers.slp.kamer met dakkapel en bergruimte achter het knieschot. Einde gang nog een 1-pers.slp.kamer met een tweetal topgevelramen en bergruimte achter de knieschotten.

Tussen de woning en de garage/berging een muurtje met een poort.

De vrijstaande garage/berging heeft een elektr.bedienbare sectionale deur, hardhouten loopdeur in de zijgevel, betonvloer, elektra en heeft een zolderruimte (v.z.v. geisoleerde dakplaten).

Enkele afmetingen (circa): Hal: 1,90m breed x 3,94m diep; keuken: 3,97 x 3,80m breed; portaal: 1,16 x 1,66m breed; douche: 1,15 x 2,03m breed; woonkamer: 5,14 x 6,91m resp. 5,32m breed; slp.kamers: 3,75 x 3,75m; 2,42 x 4,08m breed; 3,90 x 2,63m breed en garage/berging: 8,95 x 3,68m breed.

Aanvaarding   :   in overleg.                                                      

Vraagprijs   :   € 259.000,- kk.

Bij verdere interesse zijn wij gaarne bereid U nader te informeren en kunt U in principe te allen tijde - enkel met iemand van ons kantoor - een afspraak maken voor een bezichtiging.

Kenmerken

Categorie:
Woningaanbod
Prijs type:
k.k.
Huis type:
vrijstaande woning
Status:
Verkocht
Straat:
Dorpsstraat
Huisnummer:
15
Huisnummer toevoeging:
Postcode:
4845CC
Plaats:
Wagenberg
Prijs: €
259.000,-
Bouwjaar:
1974
Aantal kamers:
6
Aantal slaapkamers:
3
Aantal badkamers:
1
Aantal toiletten:
1
Woonoppervlakte:
115 m²
Perceeloppervlakte:
365 m²
Woonlagen:
2
Inhoud:
300 m³
Garage:
Ja
Tuin:
Ja
Balkon:
Nee
Heeft u nog vragen? | FAQ link

Heeft u nog vragen?

Bel ons of bekijk onze veel gestelde vragen.

FAQ
van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.

Copyright © van Dongen Makelaardij B.V. 2019 | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl