Gomarusstraat 74

Wagenberg

€ 345.000,- k.k.

Omschrijving

VRIJSTAANDE SEMI-BUNGALOW - v.z.v. c.v.gas - met voor-, zij- en achtertuin, ruime oprit, aangebouwde garage en 2-tal bergingen.

Bouwjaar : 1972 (woning) resp. 1980 (garage).
Kavelgrootte : 481 m2.Inhoud : ca. 450 m3.
Woonoppervlakte : ca. 127 m2.
Isolatie : V.z.v. muurisolatie en gedeeltelijk dubbele beglazing.

Algemeen : Een degelijk en traditioneel gebouwde woning, van steen opgetrokken en met pannen gedekt resp. bitumineuze dakbedekking (plat dak van garage) en golfplaten (bergingen). Op eigen grond (vóór de garage) is het parkeren van 2 auto’s gemakkelijk mogelijk. Achter de woning bevindt zich een ruim bestraat terras (ca. 41 m2) en links van de woning een mooie grote - 15,5 m diepe - siertuin (optimale privacy). De woning is grotendeels v.z.v. laminaat vloeren en overal rolluiken. De woning is rustig en zeer aantrekkelijk gelegen nabij het dorpshart.

Voor wie op zoek is naar gelijkvloers wonen is deze woning met een slaapkamer én badkamer parterre dé uitgelezen plek !

Ook voor (jonge) gezinnen is het een zeer aantrekkelijke woning met maar liefst 3 extra (slaap)kamers op de verdieping !

Wagenberg: Wagenberg (deel uitmakende van de Gemeente Drimmelen, zie ook www.drimmelen.nl) is een rustig en gemoedelijk dorp met ruim 2.000 inwoners, zeer aantrekkelijk gelegen op korte afstand van de steden Breda en Oosterhout. Daarnaast zijn de diverse uitvalswegen (A59, A16 en A27) eveneens eenvoudig en snel te bereiken. Het kenmerkende van Wagenberg is, dat het dorp zijn eigen karakter heeft behouden en toch de voordelen van de nabijheid van een grote stad kent. De landelijke omgeving geeft veel mogelijkheden tot recreatie. Wagenberg heeft diverse kleinschalige voorzieningen, waaronder een supermarkt.

VOOR EEN JUISTE INDRUK VAN DEZE AANTREKKELIJKE SEMI-BUNGALOW IS BESLIST OOK EEN BEZICHTIGING VAN BINNEN VEREIST !

Indeling etc.: Entree/hal met direkt achter de voordeur de watermeterput en links de meterkast, alsook een dichte draaitrap naar de verdieping met hieronder een trapkast. Rechts in de hal bevindt zich een luxe betegeld toilet (wandcloset) met fonteintje, alsmede een deur welke toegang geeft tot de a/d straatzijde gesitueerde 2-pers.slp.kamer. Einde hal een deur welke toegang geeft tot de semi-open keuken met vaste kast (hierin de aansluiting t.b.v. een vaatwasmachine) en eenvoudig eikenhouten keukenblok met koelkast (Bosch). Middels een toog is de ruime sfeervolle woonkamer (type doorzon) bereikbaar, v.z.v. een balken plafond, openslaande tuindeuren in de zijgevel (met fraai uitzicht op de tuin), alsmede een schouwpartij met houtkachel. Woonkamer/keuken totaal ca. 41 m2. Vanuit voormelde keuken bereikt men een betegelde bijkeuken met aansl.wasm./droger en

buitendeur in achtergevel. Vanuit de bijkeuken is de luxe - tot aan het plafond betegelde - doucheruimte (2018) bereikbaar, v.z.v. een wastafel met fraai meubel, 2e toilet (wandcloset), inloop(stort)douche met thermostaatkraan, een design radiator en mechanische ventilatie. Vanuit voormelde bijkeuken is voorts nog de aangebouwde garage bereikbaar, v.z.v. een elektr.bedienbare sectionale deur, c.v.radiator en lichtkoepel. Vanuit de garage bereikt men nog een achtergelegen ruime berging met c.v.radiator en deur naar het terras. Een achtergelegen 2e - grote - berging (ca. 21 m2) is enkel van buitenaf (terras) bereikbaar.

Boven: overloop met a/d achterzijde een ruime berg- annex c.v.ruimte met hierin geplaatst de Intergas HR kombinatieketel (2018). Rechts van de overloop is een ruime 2-pers.slp.kamer gelegen met topgevelraam en bergruimte achter de knieschotten. Links van de overloop bevinden zich nog een 2-tal slp.kamers (voorheen 1 slp.kamer, en wederom eenvoudig te wijzigen in 1 grote slp.kamer) met topgevelraam en eveneens bergruimte achter de knieschotten

Aanvaarding : onmiddellijk.

Koopprijs : € 345.000,- k.k.

Bij verdere interesse zijn wij gaarne bereid U nader te informeren en kunt U in principe te allen tijde - enkel met iemand van ons kantoor - een afspraak maken voor een bezichtiging.

Mocht U reeds een eigen woning bezitten en is deze (nog) niet verkocht, dan is in principe directe inruil mogelijk (aantrekkelijk én veilig) !

Kenmerken

Categorie:
Woningaanbod
Prijs type:
k.k.
Huis type:
bungalow
Status:
Verkocht
Straat:
Gomarusstraat
Huisnummer:
74
Huisnummer toevoeging:
Postcode:
4845EJ
Plaats:
Wagenberg
Prijs: €
345.000,-
Bouwjaar:
1972
Aantal kamers:
8
Aantal slaapkamers:
4
Aantal badkamers:
1
Aantal toiletten:
1
Woonoppervlakte:
127 m²
Perceeloppervlakte:
481 m²
Woonlagen:
2
Inhoud:
450 m³
Garage:
Ja
Tuin:
Ja
Balkon:
Nee
Heeft u nog vragen? | FAQ link

Heeft u nog vragen?

Bel ons

FAQ
van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.

Copyright © van Dongen Makelaardij B.V. 2021 | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl