Withuisstraat 11

Wagenberg

€ 295.000,- k.k.

Omschrijving

VRIJSTAAND WOONHUIS - v.z.v. c.v.gas - met voor-, zij- en achtertuin, grote aangebouwde garage en tuinberging.

Bouwjaar : 1971.
Kavelgrootte : 580 m2.
Inhoud : ca. 555 m3.
Woonoppervlakte : ca. 138 m2.
Isolatie : Overal dubbele beglazing.

Algemeen : Het betreft een degelijk en traditioneel gebouwde woning, van steen opgetrokken en met pannen gedekt (ook de garage). Aantrekkelijk gelegen in de kern van de plaats. Hardhouten buitenkozijnen en deuren en zowel beneden (m.u.v. hal, toilet en keuken) als boven een houten balklaag. In de hal een leistenen vloer. In de keuken en woonkamer een lichte laminaat vloer. De woning heeft in totaal 5 slp.kamers. De grote - in spouwmuur uitgevoerde - garage is ook vanuit de woning bereikbaar en is voorheen in gebruik geweest als leslokaal en heeft een eigen toilet. Zowel voor als naast de garage is autostalling van meerdere auto’s mogelijk.

Wagenberg : Wagenberg (Gemeente Drimmelen) is v.z.v. een rijk verenigingsleven voor jong en oud. De weg naar peuterschoolse opvang, basisschool en andere lokale voorzieningen zijn snel te vinden. In de direkte omgeving van het dorp zijn diverse vormen van voortgezet onderwijs aanwezig (Made). De reisafstanden naar Made, Oosterhout en Breda zijn gering. De afstand naar Made bijvoorbeeld bedraagt slechts 4 km, Breda 9 km en Dordrecht 25 km. De diverse uitvalswegen (A59, A16 en A27) zijn eenvoudig en snel te bereiken.

VOOR EEN JUISTE INDRUK VAN DEZE WONING IS BESLIST OOK EEN BEZICHTIGING VAN BINNEN VEREIST !

Indeling etc.: Ruime hal (schroten plafond, schoonmetselwerk wandafwerking en een leistenen vloer) met achter de voordeur de watermeterput en links de meterkast. In de hal rechts een deur naar de woonkamer en een dichte draaitrap naar de verdieping. Onder de trap een werkkast en hiernaast een betegeld toilet met fonteintje. Links in de hal een deur welke toegang geeft tot een 2-pers.slp.kamer met vaste kast. Einde hal een glasdeur naar een dichte eetkeuken met eenvoudig kunststof keukenblokje met geyser en afzuigkap. Rechts in de keuken eveneens een deur welke toegang geeft tot de ruime woonkamer (type doorzon) met schroten plafond, schoonmetselwerk resp. spachtelputz wandafwerking, leuk groot hoekraam en een in schoonmetselwerk uitgevoerde open haard. Vanuit de keuken is tevens de naastgelegen betegelde bijkeuken bereikbaar met hier de aansl.wasm., buitendeur en deur naar de grote garage. De garage heeft a/d voorzijde een loopdeur alsmede een stalen kanteldeur en nog een loopdeur rechts achter (tuinkant). De garage is voorts nog v.z.v. centrale verwarming, wateraansluiting, smeerput en boven de garage een ruime vliering (via een vlizotrap en luik bereikbaar). Vanuit de garage is tevens bereikbaar een naastgelegen portaal met toilet (dhg. vloertegel en ivoorkleurige wandtegel in beide ruimten).

Boven: ruime overloop met hier een aparte berg- annex c.v.ruimte (hierin geplaatst de 3 jaar oude Remeha Avanta c.v.ketel). Aan weerskanten van de overloop een 2-tal slp.kamers (t.w. een 3-tal 1-pers.slp.kamers en een 2-pers.slp.kamer). Alle slp.kamers hebben een topgevelraam, een vaste kast en bergruimte achter het knieschot. Tussen de slp.kamers bevindt zich nog een tot aan het plafond betegelde douche met vaste wastafel (w + k), 3e toilet en dakkapel.

In de achtertuin nog een eenvoudige houten tuinberging.

V.w.b. de afmetingen etc. zie de plattegronden ! Aanvaarding   :   in overleg.                                                       

Vraagprijs   :   € 295.000,- k.k.

Bij verdere interesse zijn wij gaarne bereid U nader te informeren en kunt U in principe te allen tijde - enkel met iemand van ons kantoor - een afspraak maken voor een bezichtiging.

Kenmerken

Categorie:
Woningaanbod
Prijs type:
k.k.
Huis type:
vrijstaande woning
Status:
Verkocht
Straat:
Withuisstraat
Huisnummer:
11
Huisnummer toevoeging:
Postcode:
4845CB
Plaats:
Wagenberg
Prijs: €
295.000,-
Bouwjaar:
1971
Aantal kamers:
9
Aantal slaapkamers:
5
Aantal badkamers:
1
Aantal toiletten:
3
Woonoppervlakte:
138 m²
Perceeloppervlakte:
580 m²
Woonlagen:
2
Inhoud:
555 m³
Garage:
Ja
Tuin:
Ja
Balkon:
Nee
Heeft u nog vragen? | FAQ link

Heeft u nog vragen?

Bel ons of bekijk onze veel gestelde vragen.

FAQ
van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.

Copyright © van Dongen Makelaardij B.V. 2019 | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl