Directe aankoop woning

Directe aankoop woning door Van Dongen Makelaardij

Een directe aankoop van uw woning? Dat kan, bij Van Dongen Makelaardij. Bij Van Dongen Makelaardij bieden wij u de zekerheid dat uw woning direct verkocht wordt, aan óns. Dit bespaart u veel onzekerheid in een tijd waarin u uw woning probeert te verkopen. Bij Van Dongen begrijpen wij dat iedereen gebaat is bij een snelle verkoop, want niemand zit te wachten op bijvoorbeeld dubbele maandlasten. Wil het niet vlotten met de verkoop van uw woning? Een directe aankoop van uw woning door Van Dongen Makelaardij biedt u alle zekerheid.

Meer informatie over een directe aankoop van uw woning?
Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Hoe werkt zo’n directe aankoop van mijn woning?

Een directe aankoop van uw woning door Van Dongen Makelaardij gaat niet veel anders dan een gewone verkoop aan een particulier. Een duidelijk aanpak, dat is waar Van Dongen Makelaardij voor staat. Wilt u uw huis snel en met zekerheid verkopen, dan kunt u contact met ons opnemen. Als vervolg hierop komt een makelaar/taxateur bij u langs om uw woning te bekijken, geheel vrijblijvend. Bij belangstelling doen wij binnen twee werkdagen een onvoorwaardelijk bod, waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen. Gaat u akkoord, dan worden alle zaken met de notaris door ons geregeld.

De overdracht is, net als bij een verkoop aan een particuliere koper, in overleg met ons. Hierbij is zowel op korte- en lange termijn bespreekbaar.

Geen onverwachte kosten

Wanneer Van Dongen een directe aankoop van uw woning verzorgt, zullen de kosten voor de overdracht voor onze rekening zijn. Op deze manier ontvangt u een netto koopsom!

Voordelen van een directe aankoop van uw woning

Het verkopen van uw woning aan Van Dongen Makelaardij neemt vele voordelen met zich mee. De voordelen op een rijtje:

  • 100% zekerheid
  • Geen bijkomende kosten
  • Snelle en correcte afhandeling
  • Geen verkoopstress

Wilt u ook uw woning snel en zonder zorgen verkopen? Meldt uw woning dan bij ons aan. Onze makelaars/taxateurs komen graag bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken. Wilt u langer in de woning blijven, terwijl u het huis aan ons verkocht heeft? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Meld uw woning aan voor een directe verkoop!

Woning aanmelden

Maak a.u.b. uw keuze:

van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.
Directe aankoop woning door Van Dongen Makelaardij
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Heeft u nog vragen? | FAQ link

Heeft u nog vragen?

Bel ons

FAQ
van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.

Copyright © van Dongen Makelaardij B.V. 2021 | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl