Dussen

Directe aankoop woning in Dussen door Van Dongen Makelaardij

Wilt u een directe aankoop van uw woning in Dussen aan een makelaar? Dat kan bij Van Dongen Makelaardij! Van Dongen is al ruim 50 jaar gespecialiseerd in het direct kopen van woningen in Dussen. De mooie huizen hier, bijna aan de Bergsche Maas liggen op een mooi plekje. Daarbij biedt Dussen een eigen Tennisvereniging en de H. Maria Geboortekerk met haar eigen karakter is mooie toevoeging aan dit dorp.

Bij een directe aankoop van uw woning bespaart u uzelf alle verkoopstress en alle twijfels na wéér een bezichtiging van een potentiële koper. Twijfels op het gebied van:

  • Of u het lage bod moet accepteren
  • Of de bezichtiger wel of niet positief was
  • Hoe lang het duur voor de volgende bezichtiging
  • Hoe goed ligt uw huis in de markt?

Wilt u uw huis in de regio van Dussen snel en zonder stress verkopen? Dan is van Dongen Makelaardij uw partner! Wij kopen het huis direct van u op door u direct een goed bod te doen.

Heeft u al een nieuw huis gevonden of zelfs al gekocht? Misschien heeft u een woning uit een erfenis ontvangen, maar kiest u ervoor daar niet te gaan wonen? Wij begrijpen dat u dan gebaat bent bij een snelle aankoop van uw woning in Dussen. Bij een directe aankoop van uw woning in Dussen bent u verzekerd van een snelle verkoop van uw woning en heeft u geen last van bijvoorbeeld eventuele dubbele maandlasten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden omtrent een directe aankoop van uw woning in Dussen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Directe aankoop van uw woning, dat is geen zorgen, geen dubbele lasten maar wél 100% zekerheid

Door een directe aankoop van uw woning in Dussen bent u verzekerd van de verkoop van de woning. Deze vorm van verkopen gaat niet veel anders is dan de manier waarop een woning wordt verkocht aan een particulier. Na de aanmelding van de woning komt een makelaar/taxateur bij u langs voor een, geheel vrijblijvende, bezichtiging. Bij interesse in een directe aankoop van uw woning ontvangt binnen twee werkdagen een onvoorwaardelijk bod. Zo kunt u op een snelle manier uw woning verkopen voor een goede prijs.

Na het bod is het verkoopprocess snel rond. Gaat u akkoord met het bod? Dan zal het koopcontract, zonder ontbindende voorwaarde, worden opgemaakt. De notariële afwerking zal plaatsvinden na onderling overleg. Alle kosten rondom de overdracht van de woning zijn voor onze rekening, hierdoor ontvangt u altijd de netto koopsom!

Directe aankoop van een woning in het kort

  1. Meld uw wonning aan
  2. Beëdigd makelaar komt langs
  3. Ontvang een onvoorwaardelijk bod
  4. Opmaak koopcontract
  5. Notariële afwerking
  6. Ontvangst netto koopsom

Geen verkoopstress, geen bijkomende kosten en een 100% zekerheid van een directe verkoop van uw woning. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen of bel 0162-683450.

Een zorgeloze directe aankoop van uw woning in Dussen? Neem contact op met van Dongen Makelaardij

Woning aanmelden

van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.
Directe aankoop woning in Dussen door Van Dongen Makelaardij
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Heeft u nog vragen? | FAQ link

Heeft u nog vragen?

Bel ons

FAQ
van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.

Copyright © van Dongen Makelaardij B.V. 2021 | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl