Moerdijk

Directe aankoop woning in Moerdijk door Van Dongen Makelaardij

Wilt u een directe aankoop van uw woning in Moerdijk door een makelaar uit de regio? Van Dongen Makelaardij koopt direct uw woning op!

Zo heeft u geen

  • Dubbele lasten
  • Onzekerheid
  • Stress
  • Leegstandsrisico

Door directe aankoop van uw woning in Moerdijk kunt u alle zorgen en twijfels op het gebied van verkoopstress achter u laten. Van Dongen Makelaardij koopt snel en netjes uw huis over. Wij zijn al jarenlang actief in Moerdijk en omgeving. We kennen de markt in deze regio en hebben een team van beëdigte makelaars. Zo kunnen wij uw woning op een verantwoorde wijze aankopen.

Stel u heeft een nieuw huis gevonden en plannen om te verhuizen, gefeliciteerd! Maar dan is er natuurlijk altijd de vraag "Hoe verkoop ik mijn eigen huis?" Dit kan op de klassieke manier: huis te koop aanbieden, wachten op bezichtigers, het hele biedingsproces etc. Hier komen vaak zorgen bij kijken, twijfels en onzekerheid. Als u kiest voor de directe aankoop van uw woning in Moerdijk, dan verkoopt u uw woning direct aan Van Dongen Makelaardij. De verkoop van uw woning verloopt dan snel, zeker en zonder zorgen. Wilt u meer weten? Heeft u vragen? U kunt ons altijd bellen, mailen of contacteren.

Neem contact op

Directe aankoop woning in Moerdijk dat doet u bij Van Dongen Makelaardij

Door een directe aankoop van uw woning in Moerdijk bent u verzekerd van de verkoop van de woning. Deze vorm van verkopen gaat niet veel anders is dan de manier waarop een woning wordt verkocht aan een particulier.

  1. Na de aanmelding van de woning
  2. komt een makelaar/taxateur bij u langs voor een, geheel vrijblijvende, bezichtiging.
  3. Bij interesse in een directe aankoop van uw woning ontvangt binnen twee werkdagen een onvoorwaardelijk bod.
  4. Gaat u akkoord met het bod? Dan zal het koopcontract, zonder ontbindende voorwaarde, worden opgemaakt.
  5. De notariële afwerking zal plaatsvinden na onderling overleg.
  6. Alle kosten rondom de overdracht van de woning zijn voor onze rekening, hierdoor ontvangt u altijd de netto koopsom!

Geen verkoopstress, geen bijkomende kosten en een 100% zekerheid van een directe verkoop van uw woning. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen of bel 0162-683450.

Een zorgeloze directe aankoop van uw woning in Moerdijk? Van Dongen Makelaardij koopt ook graag uw huis in de meeste ontspannen sferen voor u!

Woning aanmelden

van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.
Directe aankoop woning in Moerdijk door Van Dongen Makelaardij
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Heeft u nog vragen? | FAQ link

Heeft u nog vragen?

Bel ons

FAQ
van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.

Copyright © van Dongen Makelaardij B.V. 2021 | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl