Oosterhout

Voorkom verkoopstress en kies voor een directe aankoop van uw woning in Oosterhout door een makelaar.

Gaat u uw woning in Oosterhout verkopen en wilt u geen verkoopstress? Dan is directe aankoop van uw woning in Oosterhout door een makelaar dé perfecte oplossing! Van Dongen Makelaardij uit Made staat voor u klaar, zij kopen al sinds 1967 zelf woningen aan. Kies voor directe aankoop van uw woning in Oosterhout door onze makelaar en u ervaart geen verkoopstress. Of onrust die ontstaat na wéér een bezichtiging van een potentiële koper. Kopen ze ons huis wel of niet? Dat heeft u allemaal niet als u ons inschakelt, wij zijn actief in de regio Oosterhout.

Heeft u een nieuw huis gekocht of misschien wel een woning ontvangen uit een erfenis? Dan begrijpen wij als geen ander dat u dan geholpen bent met een snelle verkoop van uw woning in Oosterhout. Als u kiest voor directe aankoop van uw woning in Oosterhout door een makelaar dan heeft u de garantie van de snelle verkoop en voorkomt u bijvoorbeeld dubbele maandlasten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning in Oosterhout? Of wilt u graag meer informatie over directe aankoop van uw woning? Neem dan vandaag nog contact met ons op, we staan voor u klaar!

Neem contact op

Directe aankoop woning in Oosterhout, verzekerd zijn van de verkoop!

Door een directe aankoop van uw woning in Oosterhout bent u verzekerd van de verkoop van de woning. Deze vorm van verkopen gaat niet veel anders is dan de manier waarop een woning wordt verkocht aan een particulier. Na de aanmelding van de woning komt een makelaar/taxateur bij u langs voor een, geheel vrijblijvende, bezichtiging. Bij interesse in een directe aankoop van uw woning ontvangt binnen twee werkdagen een onvoorwaardelijk bod.

Al kosten rondom de overdracht zijn voor ónze rekening bij directe aankoop woning in Oosterhout

Gaat u akkoord met het bod? Dan zal het koopcontract, zonder ontbindende voorwaarde, worden opgemaakt. De notariële afwerking zal plaatsvinden na onderling overleg. Alle kosten rondom de overdracht van de woning zijn voor onze rekening, hierdoor ontvangt u altijd de netto koopsom!

Geen verkoopstress, geen bijkomende kosten en een 100% zekerheid van een directe verkoop van uw woning. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen of bel 0162-683450.

Een zorgeloze directe aankoop van uw woning in Oosterhout?

Woning aanmelden

van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.
Directe aankoop woning in Oosterhout door Van Dongen Makelaardij
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Heeft u nog vragen? | FAQ link

Heeft u nog vragen?

Bel ons

FAQ
van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.

Copyright © van Dongen Makelaardij B.V. 2021 | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl