Teteringen

Directe aankoop woning in Teteringen door Van Dongen Makelaardij perfect als u al een nieuw huis gekocht heeft

Directe aankoop van uw woning door een makelaar in Teteringen? Dat kan bij Van Dongen Makelaardij. Bij een directe aankoop van uw woning bespaart u uzelf op alle verkoopstress en alle twijfels na wéér een bezichtiging van een potentiële koper. Van Dongen Makelaardij is actief in de regio van Teteringen.

Heeft u al een nieuw huis gevonden of zelfs gekocht of heeft u een woning uit een erfenis ontvangen? Wij begrijpen dat u dan gebaat bent bij een snelle aankoop van uw woning in Teteringen. Bij een directe aankoop van uw woning in Teteringen bent u verzekerd van een snelle verkoop van uw woning en heeft u geen last van bijvoorbeeld eventuele dubbele maandlasten.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden omtrent een directe aankoop van uw woning in Teteringen? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

U ontvangt binnen twee dagen een bod bij directe aankoop woning door Van Dongen Makelaardij in Teteringen

Door een directe aankoop van uw woning in Teteringen bent u verzekerd van de verkoop van de woning. Deze vorm van verkopen gaat niet veel anders is dan de manier waarop een woning wordt verkocht aan een particulier. Na de aanmelding van de woning komt een makelaar/taxateur bij u langs voor een, geheel vrijblijvende, bezichtiging. Bij interesse in een directe aankoop van uw woning ontvangt binnen twee werkdagen een onvoorwaardelijk bod.

Géén bijkomende kosten en 100% zekerheid bij directe aankoop woning in Teteringen

Gaat u akkoord met het bod? Dan zal het koopcontract, zonder ontbindende voorwaarde, worden opgemaakt. De notariële afwerking zal plaatsvinden na onderling overleg. Alle kosten rondom de overdracht van de woning zijn voor onze rekening, hierdoor ontvangt u altijd de netto koopsom!

Geen verkoopstress, geen bijkomende kosten en een 100% zekerheid van een directe verkoop van uw woning. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen of bel 0162-683450.

Een zorgeloze directe aankoop van uw woning in Teteringen?

Woning aanmelden

van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.
Directe aankoop woning in Teteringen door Van Dongen Makelaardij
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Heeft u nog vragen? | FAQ link

Heeft u nog vragen?

Bel ons

FAQ
van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.

Copyright © van Dongen Makelaardij B.V. 2021 | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl