Huis laten opkopen door makelaar

Uw huis laten opkopen door een makelaar?

Wilt u uw huis snel en met zekerheid verkopen? Bij Van Dongen Makelaardij kunt u uw huis laten opkopen door de makelaar. Al ruim 50 jaar is Van Dongen Makelaardij gespecialiseerd in de aankoop van particuliere woningen. Wij kopen woningen zonder ontbindende voorwaarde en de overdracht vindt plaats op de dag die de verkoper wenst, het is op deze manier mogelijk om uw huis te verkopen op korte óf lange termijn. Uw huis laten opkopen door makelaardij Van Dongen? Meld uw woning dan aan via ons aanmeldformulier of bel 0162-683450.

Woning aanmelden

De verkoop van mijn huis wil maar niet vlotten

Het is op verschillende manieren mogelijk dat de verkoop van uw woning maar niet wil vlotten, denk bijvoorbeeld aan een interieur die vooral afschrikt bij potentiële kopers. De verkoop van een woning kan een stressvolle tijd zijn en neemt veel onzekerheden met zich mee. Uw huis laten opkopen door een makelaar zorgt ervoor dat u in een paar dagen tijd uw huis verkocht heeft. Geen stressvolle tijd vol onzekerheden, maar uw huis direct verkocht. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Neem contact op

Mijn huis laten opkopen door een makelaar

Uw huis laten opkopen door Makelaardij Van Dongen gaat niet veel anders dan een normale verkoop van uw huis aan een particulier. Nadat u uw huis heeft aangemeld komt er een makelaar/taxateur bij u langs om uw woning te kijken. Dit is altijd geheel vrijblijvend. Binnen twee werkdagen doen wij, bij verdere belangstelling, een onvoorwaardelijk bod op uw huis. Gaat u akkoord met ons bod? Dan regelt Van Dongen Makelaardij alle notariële zaken.

Omdat de overdracht net als bij een particuliere verkoop in overleg gaat, is de verkoop op zowel de korte termijn als de lange termijn bespreekbaar. Gaat u uw huis laten opkopen door Makelaardij Van Dongen? Dan nemen wij alle “kosten koper” voor onze rekening en brengen wij geen kosten in rekening voor onze dienstverlening. U ontvangt ten alle tijden de netto koopsom.

Uw huis laten opkopen door Makelaardij Van Dongen? Meld dat vandaag nog uw woning aan!

Woning aanmelden

Maak a.u.b. uw keuze:

van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.
Uw huis laten opkopen door een makelaar?
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Heeft u nog vragen? | FAQ link

Heeft u nog vragen?

Bel ons

FAQ
van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.

Copyright © van Dongen Makelaardij B.V. 2021 | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl