Moerdijk

Mijn huis laten opkopen door makelaar in Moerdijk

Uw huis laten opkopen door een makelaar in Moerdijk? Dan bent u Van Dongen Makelaardij aan het juiste adres. Al sinds 1967 kopen wij namelijk zelf woningen in Moerdijk. Bij Van Dongen Makelaardij begrijpen wij dat het vanzelfsprekend is dat u uw huis het liefst zo snel mogelijk verkoopt. Om u de zekerheid te kunnen bieden dat u uw huis ook snel verkoopt, bieden wij u de mogelijk op uw huis op te laten kopen door een makelaar in Moerdijk.

Meer informatie over het laten opkopen van uw huis in Moerdijk? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Ten alle tijden verzekerd van een vlotte afhandeling

De verkoop van uw huis aan een makelaar kan binnen twee werkdagen worden afgerond. Na de aanmelding van uw huis bij Van Dongen Makelaardij komt er een beëdigd makelaar/taxateur bij u langs voor een geheel vrijblijvende bezichtiging. Binnen twee werkdagen ontvangt u van ons, bij verdere belangstelling, een onvoorwaardelijk bod op uw huis. Als u akkoord gaat met het bod, zal het koopcontract (zonder ontbindende voorwaarde) worden opgesteld en zal de notariële afwerking plaatsvinden.

Als de overdracht rond is ontvang u de netto koopsom, want alle kosten met betrekking tot de overdracht zijn voor onze rekening!

Meer informatie over het opkopen van uw huis door een makelaar in Moerdijk? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Mijn huis laten opkopen door een makelaar in Moerdijk geeft vele voordelen

Uw huis laten opkopen door een makelaar geeft vele voordelen. Bij een normale verkoop gaat u een stressvolle tijd tegemoet en zit u altijd met de vraag na een bezichtiging “zijn dit dan de mensen die mijn woning kopen?”. Heeft u uw oog al laten vallen op uw droomhuis en wilt u geen dubbele hypotheeklasten, dan is het van groot belang dat uw huidige woning snel wordt verkocht. Alle voordelen op een rijtje:

  • 100% zekerheid van snelle verkoop
  • Géén verkoopstress
  • Géén dubbele hypotheeklasten

Uw huis laten opkopen door een makelaar in Moerdijk?
Meld dat vandaag nog uw woning aan!

Woning aanmelden

van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.
Mijn huis laten opkopen door makelaar in Moerdijk
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Heeft u nog vragen? | FAQ link

Heeft u nog vragen?

Bel ons

FAQ
van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.

Copyright © van Dongen Makelaardij B.V. 2021 | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl