Den Hout

Makelaar in de regio Den Hout

Zoekt u een makelaar in of rondom Den Hout? Van Dongen Makelaardij BV is al sinds 1967 de makelaar van Den Hout en omstreken en kan u van dienst zijn op het gebied van:

  • aan- en verkoop van onroerend goed
  • verhuur
  • taxaties
  • adviezen
  • projectontwikkeling

Ook in deze tijd zien wij voldoende mogelijkheden om uw woning te verkopen! Makelaar van Dongen verkoopt regelmatig woningen in de buurt van Den Hout en weet als geen ander waar voor uw woning de kansen liggen.

Wilt u weten hoe en waar uw kansen liggen voor een woning? Vul onderstaand reactieformulier in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Verkoop van uw woning doen wij bij Van Dongen Makelaardij BV nog steeds op basis van "No Cure No Pay". Wat voor velen uitzonderlijk is, is bij Van Dongen Makelaardij normaal. Als Van Dongen Makelaardij BV geen resultaat voor u boekt, dan bent u geen courtage aan ons verschuldigd. Bij Van Dongen Makelaardij BV betaalt u dus geen intrekkingskosten wanneer u de opdracht opzegt.

Huizenmarkt in regio Den Hout bij dé makelaar

De huizenmarkt verandert regelmatig. Als makelaar in de buurt van Den Hout zijn wij op de hoogte van de actualiteit. Makelaar VAN DONGEN in de buurt van Den Hout maakt gebruik van verschillende werkwijze. Zo wordt er een verkoopbrochure opgemaakt een tuinbord geplaatst en/of (3-dimensionaal)raambiljet aangebracht en een presentatie geplaatst in onze veel bekeken 15 meter lange - overdekte - etalage op ons kantooradres. De presentatie met in- en exterieurfoto’s wordt ook geplaatst op onze eigen drukbezochte internetsite en diverse grote landelijke woonsites en op social media. Ook het plaatsen van een extra youtube-filmpje (virtuele bezichtiging) in HD-kwaliteit van uw woning behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk ontbreken de advertenties in de dag- en weekbladen niet; met uw pand wordt veelvuldig (voor onze rekening !!) geadverteerd. Als makelaar in de buurt van Den Hout gaan wij tot het uiterste om het gewenste resultaat te bereiken.

Kwaliteit vlakbij Den Hout krijgt u bij Van Dongen Makelaar

Als u kiest voor VAN DONGEN MAKELAARDIJ BV, dé makelaar van Den Hout en omgeving dan bent u verzekerd van kwaliteit. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde en ervaren makelaars die het ver- of aankopen van een woning van A tot Z kunnen begeleiden. Graag willen we u allereerst uitnodigen voor een kennismaking. Als makelaar vinden wij het prettig om onze klanten in de buurt van Den Hout goed te leren kennen. Op deze wijze kunnen we nog beter op uw wensen inspelen.

Aanbod in de regio Den Hout bij uw makelaar

Benieuwd naar het aanbod van onze makelaar in de buurt van Den Hout? Bekijk dan onze website. Heeft u na het bekijken van het aanbod nog vragen aan onze makelaar in de buurt van Den Hout? Ons kantoor is op werkdagen geopend van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.30 uur. Zaterdag en ’s-avonds op afspraak. Ook buiten kantooruren zijn wij altijd telefonisch bereikbaar en staan wij voor u klaar. Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met Makelaar VAN DONGEN in de buurt van Den Hout om uw wensen kenbaar te maken.

van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.
Makelaar nodig voor het verkopen of verhuren van panden en woningen?
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Heeft u nog vragen? | FAQ link

Heeft u nog vragen?

Bel ons of bekijk onze veel gestelde vragen.

FAQ
van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.

Copyright © van Dongen Makelaardij B.V. 2020 | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl