Dussen

Taxatie goed laten uitvoeren in de regio Dussen?

Wilt u een voordelige en deskundige taxatie laten verrichten in de buurt van Dussen? Dan bent u bij VAN DONGEN MAKELAARDIJ BV beslist aan het juiste adres. VAN DONGEN MAKELAARDIJ BV beschikt over een jarenlange ervaring, optimale bouwkundige kennis en uitstekend inzicht in de actuele marktsituatie. Een (toekomstig) eigenaar, een hypotheekverstrekker, de belastingdienst etc. vragen zich dagelijks af wat een bepaalde onroerende zaak waard is. Een door de Arrondissementsrechtbank beëdigd taxateur o.z. kan daar een objectief antwoord op geven. Sinds 1967 zijn door ons ruim 8000 objecten getaxeerd !

VAN DONGEN MAKELAARDIJ BV kan op korte termijn als beëdigd- en gekwalificeerd® taxateur in de regio Dussen o.a. voor de navolgende situaties een taxatie voor u verrichten:

  • Kopen van een woning of bedrijfspand
  • Verkopen van een woning of bedrijfspand
  • Hypotheekverhoging of hypotheekverandering
  • Scheiding en deling
  • in het kader van een nalatenschap (i.v.m. successierechten);
  • bij een verschil van mening met de gemeente over de W.O.Z.-beschikking;
  • bij geschillen in opdracht van de Rechtbank.

Bevindt u zich in één van deze situaties? Neem dan contact op voor een taxatie in de buurt van Dussen. Graag bepalen we de waarde van uw woning of bedrijfspand.

Diensten van Van Dongen in o.a. Dussen

Heeft u een taxatierapport nodig? Onze makelaar/taxateur o.z., Harold van Dongen staat voor u klaar of het nu gaat om bedrijfspanden of particulieren woningen. Naast taxatie van uw huis of bedrijfspand kan VAN DONGEN MAKELAARDIJ u van dienst zijn op het gebied van aan- en verkoop, verhuur, adviezen en projectontwikkeling.

Waardebepaling in de regio Dussen

U overweegt uw woning/bedrijfspand in de buurt van Dussen te verkopen? U heeft een andere woning op het oog en wil graag de waarde van uw woning weten? Van Dongen Makelaardij BV kan u van dienst zijn. In een kosteloos en vrijblijvend verkoopgesprek bij u thuis vertellen wij graag de meerwaarde die van Van Dongen Makelaardij BV u te bieden heeft. Wilt u weten hoe en waar de kansen liggen voor uw woning? Vul onderstaand reactieformulier in voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Goed om te weten : verkoop van uw woning doen wij bij Van Dongen Makelaardij BV nog steeds op basis van "No Cure No Pay". Wat voor velen uitzonderlijk is, is bij Van Dongen Makelaardij normaal. Als Van Dongen Makelaardij BV geen resultaat voor u boekt, dan bent u geen courtage aan ons verschuldigd. Bij Van Dongen Makelaardij BV betaalt u dus geen intrekkingskosten wanneer u uw opdracht opzegt.

Afspraak maken in Dussen met Van Dongen Makelaardij

Wilt u een taxatie of waardebepaling in de buurt van Dussen laten uitvoeren? Maak dan een afspraak. Onze kennis en ervaring is een goede basis voor het taxeren van onroerend goed.

van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.
Taxatie goed laten uitvoeren in de regio Dussen?
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Heeft u nog vragen? | FAQ link

Heeft u nog vragen?

Bel ons

FAQ
van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.

Copyright © van Dongen Makelaardij B.V. 2021 | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl