Lage Zwaluwe

Woning kopen in regio Lage Zwaluwe met hulp van een goede makelaar

Wilt u graag een nieuwe woning kopen in de buurt van Lage Zwaluwe? Dan bent u van harte welkom bij VAN DONGEN MAKELAARDIJ BV. Sinds 1967 een vertrouwde naam op het gebied van o.a. aan- en verkoop van onroerend goed, verhuur, taxaties, adviezen en projectontwikkeling. Als u een woning gaat kopen in de buurt van Lage Zwaluwe zijn wij u graag van dienst. Naast het kopen van een woning kunt u bij ons terecht voor verkopen, verhuren, huren en andere zaken die hierbij een rol spelen. Wilt u een woning gaan kopen in de buurt van Lage Zwaluwe? Wilt u meer informatie over onze diensten? Of bent u benieuwd naar het aanbod? Bekijk gerust onze website. Graag staan wij klaar om antwoord te geven op al uw vragen.

Werkwijze bij woning kopen in de regio Lage Zwaluwe

Een woning kopen in de buurt van Lage Zwaluwe gebeurt in een aantal vaste stappen:

  • Inventariseren
  • Zoeken
  • Bezichtigen
  • Vergelijken
  • Onderhandelen
  • Overdracht
  • Nazorg

Als u een nieuwe woning wilt gaan kopen in de buurt van Lage Zwaluwe willen we natuurlijk uw wensen in kaart brengen. Hoe beter we uw wensen weten hoe gerichter we kunnen zoeken naar een passend huis. Indien we een geschikte woning hebben gevonden kunt u deze gaan bezichtigen. Uiteraard bieden we de mogelijkheid om meerdere woningen in de buurt van Lage Zwaluwe te bezichtigen en te vergelijken. Bent u geïnteresseerd in een bepaalde woning dan gaan we voor u aan de slag. Door onze kennis en ervaring weten wij de beste prijs uit de onderhandelingen te halen.

Overdracht bij woning kopen in de regio Lage Zwaluwe

Wilt u een bepaalde woning kopen in de buurt van Lage Zwaluwe? Dan zullen wij zorgen voor een vlotte en correcte afhandeling. Voordat de overdracht plaatsvindt hebben wij alles gecontroleerd zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan. Bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen als u een woning gaat kopen in de buurt van Lage Zwaluwe? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Ons kantoor is op werkdagen geopend van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.30 uur. Zaterdag en ’s-avonds op afspraak (buiten kantooruren altijd telefonisch bereikbaar !).

Aankoopbegeleiding bij een woning kopen in bijvoorbeeld Lage Zwaluwe

Wij kunnen u ook van dienst zijn als aankoopmakelaar. Wij begeleiden u wanneer u belangstelling heeft voor een woning in de buurt van Lage Zwaluwe welke bij een particulier of collega-makelaar te koop. Onze dienstverlening geschiedt op basis no cure no pay, derhalve bent u aan ons enkel kosten verschuldigd op het moment dat er daadwerkelijk een koopovereenkomst wordt gesloten. Wij brengen hiervoor een scherp vast bedrag in rekening. Of het verschil tussen de vraagprijs van de woning en de door u te betalen koopprijs nu uiteindelijk € 5.000,- of € 25.000,- bedraagt, onze kosten blijven altijd hetzelfde. Er zijn nl. makelaars die een bepaald percentage van het verschil in rekening brengen, wij niet. Bij ons bent u altijd voordeliger uit (het levert uiteindelijk altijd meer op dan dat het kost)!

Heeft u interesse in onze aankoopbegeleiding? Neem dan contact met ons op!

van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.
Woning kopen in de buurt van Lage Zwaluwe met behulp van een betrouwbare makelaar
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Heeft u nog vragen? | FAQ link

Heeft u nog vragen?

Bel ons

FAQ
van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.

Copyright © van Dongen Makelaardij B.V. 2021 | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl