Raamsdonk

Woningaanbod in de regio Raamsdonk aansluitend op uw woonwensen

Wilt u met uw partner of alleen een huis kopen? Bij dit spannende moment in uw leven kunt u beslist de hulp van VAN DONGEN MAKELAARDIJ BV inschakelen. VAN DONGEN MAKELAARDIJ BV. is al vele jaren actief als makelaar en heeft een breed woningaanbod in de buurt van Raamsdonk en omgeving. Wij weten hoe lastig het kan zijn om een woning te kopen. Er komt veel meer bij kijken dan u denkt. Graag nodigen wij u uit voor een kennismaking en laten we u ons woningaanbod in de buurt van Raamsdonk zien. Ook bespreken we uw wensen. Wat voor woning zoekt u? Wat is het budget? En in welke buurt wilt u graag wonen? Als makelaar kennen wij de markt als geen ander en laten wij het woningaanbod in de buurt van Raamsdonk zien dat aansluit op uw woonwensen. VAN DONGEN MAKELAARDIJ BV. Helpt u graag van A tot Z bij het kopen van een woning. Onze dienstverlening gaat verder. inmiddels staat de teller op ruim 8000 verkochte objecten en evenzovele taxaties. Dit komt o.a. door onze:

  • Service
  • Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Kennis
  • Woningaanbod
  • Klantvriendelijkheid

Graag laten we u het woningaanbod in de buurt van Raamsdonk zien. Heeft u na het bekijken hiervan gerichte of specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op.

Aankoopbegeleiding bij het woningaanbod in regio Raamsdonk

Het kopen van een woning doet u niet elke dag en is een spannende aangelegenheid.
Er kunnen vele vragen bij u opkomen, zoals :

  • Is de vraagprijs reëel ?
  • Hoe is de bouwkundige staat ?
  • Zijn er bijzondere erfdienstbaarheden, kwalitatieve rechten en/of verplichtingen ?
  • Hoe staat de buurt aangeschreven en zijn er in de direkte omgeving (bouw)plannen gepland ?

Heeft u belangstelling voor een woning in de buurt van Raamsdonk welke bij een particulier of collega-makelaar te koop staat, neem dan met ons contact op. Als u namelijk een woning wilt kopen krijgt u in de meeste gevallen te maken met de verkopende makelaar. Deze makelaar behartigt echter niet uw belang, maar dat van de verkoper. Het is daarom verstandig een eigen, onafhankelijk adviseur in de arm te nemen, de Van Dongen Makelaardij-aankoopspecialist. Wij zijn dé aankoopspecialist voor woningen in de gehele gemeente DRIMMELEN, GEERTRUIDENBERG, OOSTERHOUT en MOERDIJK. Als regionaal makelaar/taxateur o.z. beschikken wij over de meest actuele marktkennis, optimale bouwkundige kennis en hebben een goed inzicht in de historie, verkoopduur en prijsontwikkeling van de te koop staande woningen in bovengemelde gemeenten. U kunt hiermede uw voordeel doen op het moment dat wij voor u in onderhandeling gaan met de verkopende partij. Onze dienstverlening geschiedt op basis no cure no pay, derhalve bent u aan ons enkel kosten verschuldigd op het moment dat er daadwerkelijk een koopovereenkomst wordt gesloten. Wij brengen hiervoor een scherp vast bedrag in rekening. Of het verschil tussen de vraagprijs van de woning en de door u te betalen koopprijs nu uiteindelijk € 5.000,- of € 25.000,- bedraagt, onze kosten blijven altijd hetzelfde. Er zijn nl. makelaars die een bepaald percentage van het verschil in rekening brengen, wij niet. Bij ons bent u altijd voordeliger uit (het levert uiteindelijk altijd meer op dan dat het kost)!

Heeft u interesse in onze aankoopbegeleiding, neem dan contact met ons op.

Taxatie van het woningaanbod in de regio Raamsdonk

Heeft u een woning kunnen vinden in het woningaanbod in de buurt van Raamsdonk? Wilt u weten wat u een woning echt waard is? Dan kunnen wij een taxatie uitvoeren. Als wij een taxatie uitvoeren doen wij dit volgens de strenge regels en voorwaarden. U bent verzekerd van een goed en gedegen taxatierapport zodat u niet voor onaangename verassingen komt te staan.

Online woningaanbod in o.a. Raamsdonk

Bent u benieuwd naar ons woningaanbod in de buurt van Raamsdonk? Bekijk dan onze website. Op onze website vindt u ons complete dienstenpakket en het actuele woningaanbod in de buurt van Raamsdonk. Heeft u na het bekijken van het woningaanbod in de buurt van Raamsdonk vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.
Woningaanbod in de regio Raamsdonk aansluitend op uw woonwensen
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring
Heeft u nog vragen? | FAQ link

Heeft u nog vragen?

Bel ons

FAQ
van Dongen Makelaardij B.V. logo
van Dongen Makelaardij B.V.

Copyright © van Dongen Makelaardij B.V. 2021 | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl